ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:27
 

Στις 22 Οκτωβρίου τρέχουμε για τα παιδιά μας

Αντίστροφη μέτρηση για τον αναβαθμισμένο 2o αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «RunAsOne»

Δελτίο Τύπου

Το σκηνικό στο πάρκο «Αναστάσιου και Ευφροσύνης Τοσούνογλου» παρέπεμπε σε αγώνα δρόμου. Οι προσκεκλημένοι στην επίσημη παρουσίαση του 2ου αγώνα δρόμου ΑΛΦΑΜΕΓΑ «RunAsOne» -έλαβε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (27/9)-πέρασαν κάτω από την αψίδα εκκίνησης/ τερματισμού, πήραν θέση μπροστά στο podium και φωτογραφήθηκαν μπροστά στον τοίχο των νικητών.

Πρέσβειρα της διοργάνωσης είναι η κάτοχος του Παγκύπριου Ρεκόρ στα 100 μέτρα, Ραμόνα Παπαϊωάννου, η οποία πρωταγωνιστεί και στην τηλεοπτική διαφήμιση του αγώναηοποία προβλήθηκε πρώτη φορά στο πλαίσιο της εκδήλωσης. Χρέη παρουσιαστή για την ημέρα του αγώνα έχει αναλάβει ο σεφ Άκης Πετρετζίκης, BrandAmbassador των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Για την Κυριακή, 22 Οκτωβρίου το σύνθημα είναι «Τρέχουμε Για Τα Παιδιά Μας». Οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ διοργανώνουν το «RunAsOne» για δεύτερη συνεχή χρονιά, εντάσσοντάς το και φέτος κάτω από τη σκέπη του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με την επωνυμία «Παιδί, Διατροφή και Υγεία». Άλλωστε η επιλογή του πάρκου για την παρουσίαση των λεπτομερειών του αγώνα είχε συμβολικό χαρακτήρα, καθώς όπως αναφέρθηκε «οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ θέλουν να αλλάξουν το σύγχρονο, επιβλαβή, καθιστικό τρόπο ζωής, ωθώντας τα παιδιά στην άθληση και στην επιστροφή στο παιχνίδι στο πάρκο».

Αγωνιστική αίγλη με Ημιμαραθώνιο

Στο πρόγραμμα του ΑΛΦΑΜΕΓΑ «RunAsOne» έχει προστεθεί φέτοςη απόσταση του Ημιμαραθώνιου, προσδίδοντας στη διοργάνωση μεγαλύτερη αγωνιστική αίγλη. Πέρα από τον Ατομικό Δρόμο 5χλμ και το Δρόμο 1χλμ, προστέθηκε και ο Εταιρικός Δρόμος 5χλμ, όπου επιχειρήσεις και οργανισμοί μπορούν να συμμετάσχουν οργανωμένα, ενισχύοντας το πρόγραμμα «Παιδί, Διατροφή και Υγεία», στους σκοπούς του οποίου θα διατεθούν όλα τα έσοδα του αγώνα.

«Επωφελήθηκαν εκατοντάδες παιδιά»

«Σκοπός είναι η αντιμετώπιση των συνεπειών της καθιστικής ζωής, η οποία τείνει να εξελιχθεί σε μάστιγα για τις σύγχρονες κοινωνίες, αλλά και η προώθηση της σημασίας της τακτικής άσκησης και της ισορροπημένης διατροφής» εξήγησε ο Marketing&StrategyDirector των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ κ. Γιώργος Θεοδότου, ο οποίος ανέφερε ότι «ήδη πέραν των 700 παιδιών, 9-12 χρόνων, επωφελούμενα από το πρόγραμμα ‘Παιδί, Διατροφή και Υγεία’, είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα μέλος του Συνδέσμου Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου και αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες μετρήσεις, απέκτησαν εντελώς δωρεάν εξατομικευμένο πλάνο υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής».

Συμμέτοχος στο πρόγραμμα είναι ο Σύνδεσμος Διαιτολόγων – Διατροφολόγων Κύπρου, με την πρόεδρό του κ. Ελένη Ανδρέου να αναλύει ενδελεχώς με ποιο τρόπο επιτυγχάνεται η αλλαγή νοοτροπίας και διατροφικών συνηθειών στα παιδιά του δημοτικού. Τη διοργάνωση στηρίζουν οι Δήμοι Στροβόλου, Λευκωσίας, Έγκωμης και Αγίου Δομετίου με τον κ. Αντρέα Παπαχαραλάμπους, Δήμαρχο Στροβόλου, να υπογραμμίζει πως η υποστήριξη μεγάλων αθλητικών γεγονότων είναι προτεραιότητα για τον Στρόβολο. Μέγα Χορηγοί είναι η Primetel και η Deloitte, εκπρόσωποι των οποίων χαιρέτησαν την εκδήλωση, τονίζοντας τη σημασία που έχουν για την κοινωνία πρωτοβουλίες όπως αυτή των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ.

Χορηγός Εκτυπώσεων η LandasColour και Χορηγοί η RCBBack, το νερό ΖΑΓΟΡΙ, η UniversalLife, η ACSCourier, το τυπογραφείο Κασουλίδη και το Lucozade. Τον αγώνα στηρίζει και ο Φιλανθρωπικός – Εθελοντικός Οργανισμός των ποδοσφαιριστών «Γκολ στη Ζωή».

Δωρεάν για τα παιδιά

Τα παιδιά έως 12 χρόνων (γεννημένα μέχρι και το 2005) θα τρέξουν δωρεάν, αφού η διοργάνωση είναι αφιερωμένη σε αυτά. Όλα τα παιδάκια θα πάρουν δίπλωμα συμμετοχής και φρούτα από τις Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, ενώ ειδικά γιαυτά ετοιμάζονται εκπλήξεις, παιχνίδια και διαδραστικές δραστηριότητεςμε ελεύθερη είσοδο.

Για δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και τις 30 Σεπτεμβρίου υπάρχει μειωμένο αντίτιμο, για όλους τους δρόμους. Πληροφορίες και ηλεκτρονική υποβολή συμμετοχής (μέχρι 16 Οκτωβρίου) στο www.alphamega.com.cy/runasone, ενώ συμμετοχή μπορεί να δηλώσει κάποιος έως και τις 21 Οκτωβρίου στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πελατών των έντεκα Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 22793728 και 22442878.

Πρόγραμμα και διαδρομή

Σημείο εκκίνησης και τερματισμού όλων των διαδρομών αλλά και του afterparty που θα ακολουθήσει –με γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς κα Dj’s- θα είναι και φέτος η Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ Έγκωμης. Η εκκίνηση στον Ημιμαραθώνιο θα δοθεί στις 8:30πμ ενώ οι δύο δρόμοι 5χλμ (Εταιρικός & Ατομικός) θα εκκινήσουν στις 11:00πμ. Γύρω στις 11:30πμ θα δοθεί η εκκίνηση στο Δρόμο 1χλμ. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι (με εξαίρεση τον Εταιρικό Δρόμο) θα πάρουν δωρεάν το μπλουζάκι της διοργάνωσης, θα χρονομετρηθούν ηλεκτρονικά, θα έχουν προσωπικό αριθμό συμμετοχής (BIBNumber) και θα τους απονεμηθεί αναμνηστικό μετάλλιο.

Μετά την εκκίνηση οι δρομείς του Ημιμαραθώνιου θα κατευθυνθούν προς τη συμβολή των οδών 28ης Οκτωβρίου και Γρίβα Διγενή όπου θα κάνουν στροφή 180 μοιρών κατευθυνόμενοι προς το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο. Εκεί θα πάρουν το δρόμο προς τα φώτα τροχαίας του K-Cineplex απ’ όπου θα επιστρέψουν προς την Υπεραγορά ΑΛΦΑΜΕΓΑ διά μέσου της Γρίβα Διγενή. Η διαδρομή, που θα επαναληφθεί δύο φορές, έχει μετρηθεί επισήμως από απεσταλμένο της Ένωσης Μαραθωνίων & Δρόμων Αντοχής (AIMS).

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Ένας αγέλαστος και μοχθηρός άνθρωπος δεν είναι δυνατό να είναι και λογικός!!! »
ΑΚΑ  |  10:59

Στο πηδάλιο του ΑΚΕΛ τουλάχιστον μέχρι τις βουλευτικές ο Άντρος

«Από πότε ενδιαφέρεσε για το καλό του ΑΚΕΛ κε ....ΑΚΑ? Μέχρι τώρα μόνο για τον Αβέρωφ ενδιαφερόσουν. ...»
Χριστοσ Α.  |  10:30

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X