ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 08:14
 

Στρατηγική συνεργασία ανακοίνωσαν CIM και Gan Direct

Το μνημόνιο ενισχύει το υφιστάμενο πλαίσιο σύμπραξης που αφορούσε την προσφορά υποτροφιών από την Gan Direct για φοίτηση στο CIM

Δελτίο Τύπου

Η Gan Direct, η πρώτη direct ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο και το Cyprus Institute of Marketing - The Cyprus Business School, ένας από τους κορυφαίους εκπαιδευτικούς οργανισμούς της χώρας ανακοίνωσαν την υπογραφή μνημονίου στρατηγικής συνεργασίας σε θέματα εκπαίδευσης και καινοτομίας.

Το μνημόνιο ενισχύει το υφιστάμενο πλαίσιο σύμπραξης που αφορούσε την προσφορά υποτροφιών από την Gan Direct για φοίτηση στο CIM. Σκοπός της στρατηγικής συνεργασίας είναι μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη κοινών δράσεων που θα συμβάλλουν στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, την ενίσχυση της αντίληψης των σπουδαστών για το ρόλο του marketing στον κλάδο της ασφάλισης, αλλά και τη γενικότερη σύνδεση της θεωρητικής εκπαίδευσης με το πραγματικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Επιπλέον, οι σπουδαστές του Cyprus Institute of Marketing μέσω πρακτικών ασκήσεων, συμμετοχής σε workshops και εκπαιδευτικών σεμιναρίων της Gan Direct θα έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν και να συνδράμουν σε πραγματικό χρόνο σε ενέργειες επικοινωνίας και marketing.

Οι φοιτητές που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στο δυναμικό χώρο του marketing θα έχουν πρόσβαση μεταξύ άλλων σε:

Ενημερωτικές διαλέξεις από στελέχη της Gan Direct
Προγράμματα κατάρτισης
Βραβεία για πρωτεύσαντες
Διενέργεια της διατριβής τους στην Gan Direct

“Στην Gan Direct επενδύουμε διαρκώς στην καινοτομία και το ταλέντο”, δήλωσε ο Γιώργος Νικολαϊδης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. “Γι’ αυτό μας ικανοποιεί ιδιαίτερα η θεσμοποίηση της συνεργασίας που ξεκινήσαμε πριν αρκετά χρόνια με την προσφορά υποτροφιών για σπουδές στο Cyprus Institute of Marketing, ένα από τα μακροβιότερα και πιο σημαντικά εκπαιδευτικά ιδρύματα της Κύπρου. Είμαι σίγουρος ότι αυτή η σχέση θα είναι εποικοδομητική για όλους μας, αλλά κυρίως για τους φοιτητές που φιλοδοξούν να έχουν μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στον απαιτητικό χώρο του marketing. Είναι καθήκον μας να στηρίζουμε τη προσπάθειά τους να θέσουν τις σωστές βάσεις για την τοποθέτησή τους στην αγορά, αλλά και για τη μελλοντική τους εξέλιξη ως προϋπόθεση ανάπτυξης του κλάδου και της οικονομίας γενικότερα. Είναι χαρά μας να μοιραστούμε τεχνογνωσία και εμπειρία μαζί τους και εμείς έχουμε πολλά να μάθουμε από την επαφή με τη νέα γενιά.”

Εκ μέρους του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, ο Γιάγκος Χατζηγιάννης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής τόνισε: “Στο CIM επιδίωξή μας είναι να επεκτείνουμε το δίκτυο μας συνεργαζόμενοι μακροπρόθεσμα με κορυφαίες επιχειρήσεις με στόχο την έμπρακτη στήριξη των φοιτητών και την παροχή ολοκληρωμένης καθοδήγησης. Η ανάπτυξη των δεξιοτήτων και η διαμόρφωσή τους ώστε να ενταχθούν ομαλά στην πραγματικότητα των επιχειρήσεων αποτελούν βασική προτεραιότητά μας. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σημαντική τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια με την Gan Direct, μία από τις πλέον δυναμικές εταιρείες της χώρας που διαρκώς καινοτομεί ανοίγοντας νέους δρόμους στην αγορά της ασφάλισης”.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X