ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:03
 

Συνέδριο με θέμα «Επενδύσεις & Κρυπτονόμισμα: Ανάπτυξη και Τεχνολογία»

Θα διεξαχθεί στις 14 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Four Seasons Hotel στη Λεμεσό

Δελτίο Τύπου

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, ο Κυπρό-Ρωσικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος και ο K. Treppides & Co Ltd διοργανώνουν συνέδριο για μισή μέρα στις 14 Ιουνίου 2018 στο ξενοδοχείο Four Seasons Hotel στη Λεμεσό, σε μία προσπάθεια να ενημερώσουν τους επενδυτές και την διεθνή αγορά σχετικά με τον τομέα των Κυπριακών Επενδυτικών Ταμείων και την σχέση που μπορούν να έχουν με την τεχνολογία.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να ενημερώσει επαγγελματίες στην Κύπρο και το εξωτερικό και να προωθήσει την Κύπρο ως μία ελκυστική δικαιοδοσία για Επαγγελματίες και Επενδυτές από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τρίτες Χώρες που χειρίζονται Επενδυτικά Ταμεία, Εταιρίες Διαχείρισης Κεφαλαίων και Επενδυτικών Ταμείων και θα ήθελαν να δημιουργήσουν, να εφαρμόσουν ή και να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους εντός ή μέσω της Κύπρου.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στη Κυπριακή Αγορά Επενδυτικών Ταμείων, τις τάσεις και τις προκλήσεις των Εταιρειών Διαχείρισης Κεφαλαίων και Επενδυτικών Ταμείων καθώς επίσης και να ενημερωθούν για τους τύπους και τις δομές των διαθέσιμων Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο με τις φορολογικές επιπτώσεις τους με βάση την υποκείμενη επενδυτική τους στρατηγική και τον τύπο των Κεφαλαίων που επενδύουν.

Λαμβάνοντας υπόψη τη προώθηση της Κυπριακής Αγοράς Επενδυτικών Ταμείων, το συνέδριο θα φιλοξενήσει αρκετούς επαγγελματίες ομιλητές από Τράπεζες, Παροχείς Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών, το Νομικό Τομέα και τον Τομέα Διαχείρισης Επενδυτικών Ταμείων και Κεφαλαίων για να μιλήσουν για τις εμπειρίες τους στην ανάληψη των επιχειρήσεων τους εντός και μέσω της Κύπρου καθώς και για το ρόλο τους στην Κυπριακή Αγορά.

Όπως και τη περασμένη χρονιά, οι διοργανωτές του συνεδρίου, πέραν από τις παραδοσιακές δραστηριότητες των Επενδυτικών Ταμείων και των Εταιρειών Διαχείρισης Κεφαλαίων και Επενδυτικών Ταμείων, θα παρουσιάσουν τις τρέχουσες εξελίξεις και τάσεις της παγκόσμιας αγοράς, οι οποίες φέτος περιλαμβάνουν τα Κρυπτονομίσματα και τη Τεχνολογία που σχετίζονται με αυτά. Προκειμένου να κατανοήσουν καλύτερα οι συμμετέχοντες, το συνέδριο θα φιλοξενεί επαγγελματίες από τη Σιγκαπούρη, τη Μάλτα και τις ΗΠΑ που εμπλέκονται στη Αγορά των Κρυπτονομισμάτων μέσω Επενδυτικών Ταμείων, Εταιρειών Διαχείρισης Κεφαλαίων και Επενδυτικών Ταμείων και Συμβούλων στο πιο πάνω τομέα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν το προνόμιο να ακούσουν αυτούς τους επαγγελματίες να μιλούν για τις εμπειρίες τους σε άλλες Δικαιοδοσίες και Ρυθμιστικές Αρχές και για την ανάπτυξη της Παγκόσμιας Αγοράς.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα συζητηθούν και θα αναλυθούν δυνατότητες ίδρυσης Επενδυτικών Ταμείων στην Κύπρο που να μπορούν να αφομοιώσουν αυτές τις εξελίξεις και τάσεις στην αγορά καθώς και τα εμπόδια που ενδέχεται να αντιμετωπίσουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Ν. Νουρής: Στοπ σε εικονικούς φοιτητές και γάμους για άσυλο

«Κύριε Υπουργέ, θα σου βγάλω το καπέλο αν καταφέρεις αυτό που οι προηγούμενοι υπουργοί δεν κατόρθωσαν ...»
ΑΚΑ  |  09:49

Πρώην και νυν ΥΠΟΙΚ αντιδρούν κατά Άντρου

«ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ… Οπωσδήποτε, με τις εμπειρίες, που ελπίζω να αποκτήσατε, στη διαχείριση των οικονομικών ...»
YIANNOULIS  |  13:22

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Συνεχίζονται οι εργασίες στους υπόγειους χώρους στάθμευσης, η διαδικασία υγρομόνωσης και η πασσάλωση του Private Oasis.

Το Trilogy Limassol Seafront ξεπερνά την επιφάνεια του εδάφους, με τις κατασκευαστικές εργασίες και των τριών πύργων να προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει σημειωθεί μέχρι σήμερα, αλλά και με το επίπεδο επαγγελματισμού και ασφάλειας ...
Δελτίο Τύπου
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X