ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 22:18
 

Τελετή Αποφοίτησης Πανεπιστημίου UCLan Cyprus 2018

Πέραν από 1,500 άτομα παρευρέθηκαν σε μια φαντασμαγορική τελετή

Δελτίο Τύπου

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η Τελετή Αποφοίτησης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus.

Η τελετή έλαβε μέρος την Πέμπτη, 12 Ιουλίου στο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας. Πέραν από 1,500 άτομα παρευρέθηκαν σε μια φαντασμαγορική τελετή, μεταξύ των οποίων Ακαδημαϊκοί και Στελέχη του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, οικογένειες και αγαπημένα πρόσωπα των αποφοίτων, Βουλευτές, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, καθώς και μέλη της επιχειρηματικής ζωής του τόπου.

Εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας παρέστη ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους απόφοιτους του Βρετανικού Πανεπιστημίου της Κύπρου ενώ συνεχάρη το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus για τη συνεχή πρόοδο και ανάπτυξη του.

Στο χαιρετισμό του ο CEO και Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus κος Φλώρος Βωνιάτης συνεχάρη όλους τους απόφοιτους ενώ δεν παράλειψε να αναφερθεί και στο όραμα του Πανεπιστημίου να αναδειχθεί ως το μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο Πανεπιστήμιο σε ολόκληρη την περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. «Με πρωταρχικό στόχο να εκπληρώσει τα όνειρα κάθε ατόμου οποιασδήποτε εθνικότητας και θρησκείας, το Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus φιλοξενεί 1200 φοιτητές από 50 διαφορετικές χώρες» ανέφερε, ενώ υποσχέθηκε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή.

O Πρύτανης του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus, Prof. Πανίκκος Πουτζιουρής σημείωσε ότι η τελετή αποφοίτησης είναι μια πηγή έμπνευσης για την περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου και την υλοποίηση των στόχων του για την προσφορά ποιοτικής εκπαίδευσης, κατάρτισης, έρευνας και καινοτομίας. «Έχουμε καθήκον», πρόσθεσε, «να έχουμε επιρροή, να ανοίξουμε νέους ορίζοντες για την κοινωνικό-οικονομική και επιστημονική ανάπτυξη σε τοπικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο.»

Κατά την διάρκεια της τελετής, αποφοίτησαν 155 προπτυχιακοί, 40 μεταπτυχιακοί φοιτητές και 2 κάτοχοι Διδακτορικού τίτλου ενώ τιμήθηκαν 31 φοιτητές και 14 απόφοιτοι για τις υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις τους. Άξια αναφοράς και η βράβευση της απόφοιτου Αντωνίας Μιχαηλίδη της Σχολής Νομικής του Πανεπιστημίου UCLan Cyprus από τον κο Φλώρο Βωνιάτη για την τιμητική βράβευση που έλαβε από τη Βασίλισσα Ελισάβετ λίγες ημέρες πριν, στο Παλάτι του Μπάκιγκχαμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Κυρώσεις ΗΠΑ κατά Τούρκων υπουργών και εντολή τερματισμού της εισβολής

«Σιγά τα ωά»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  17:21

Ακιντζί: Εξέφρασα τις ειλικρινείς μου απόψεις για τη Συρία

«Πρεπει να εχουμε υποψη μας και να μην παρασυρομαστε οτι αλλο η σημερινη καλη και ανθρωπινη συμπεριφορα ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  10:18

Βαριές οικονομικές κυρώσεις Τραμπ στην Άγκυρα

«Σιγά τις βαριές οικ. κυρώσεις ρε φαντασμένε, ανιστόριτε και υπερφίαλε `πανέξυπνε`. »
ΑΚΑ  |  09:24

Αλλάζουν τα δεδομένα Ερντογάν με τη συμφωνία Δαμασκού-Κούρδων

«Δεν χαιρεκακώ, αλλά αν οι Κούρδοι συμμαχούσαν με την Ελλάδα το 1919, σήμερα θα είχαν το κράτος τους, ...»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:46

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X