ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 11:48
 

Τέλος Ιανουαρίου τα νεότερα για την J&P Overseas

Τρεις τελικά οι ενδιαφερόμενοι για τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας

Newsroom K

Πλευρά Ιωάννου, πλευρά Παρασκευαΐδη και η Elements Capital. Αυτοί τελικά είναι οι τρεις που διατηρούν το ενδιαφέρον τους για τα περιουσιακά στοιχεία και εταιρείες της J&P Overseas. Και οι τρεις ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν το ενδιαφέρον τους στους εκκαθαριστές Alavarez and Marsal μέχρι τέλος Ιανουαρίου. Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό χρονοδιάγραμμα είχε τεθεί αρχικά για τις έξι Δεκεμβρίου ωστόσο αποφασίστηκε τελικά να δοθεί παράταση στην διαδικασία.

Σύμφωνα με αρχείο το οποίο έχει στην κατοχή της η «Κ» τα περιουσιακά στοιχεία της εταιρείας φαίνεται να έχουν χωριστεί σε τρεις ομάδες. Για την πρώτη ομάδα, έχουν δοθεί ως προτεινόμενες ημερομηνίες για συνεδρίαση στις 19-22 Δεκεμβρίου, ενώ η προθεσμία υποβολής δεσμευτικής προσφοράς έχει οριστεί η 6η Ιανουαρίου. Ως αναμενόμενη ημερομηνία υπογραφής με τον επικρατέστερο προσφοροδότη είναι η 13η Ιανουαρίου.

Όσον αφορά τις ομάδες 2 και 3, μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου θα υπάρχει περιθώριο για παροχή πληροφοριών μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου. Οι προτεινόμενες ημερομηνίες για συνεδριάσεις διαχείρισης και επισκέψεις στο διαδίκτυο είναι από τις 6 μέχρι τις 11 Ιανουαρίου, ενώ η προθεσμία για την υποβολή δεσμευτικής προσφοράς είναι η 24η Ιανουαρίου. Οι υπογραφές για τα ακίνητα των συγκεκριμένων ομάδων αναμένεται να πέσουν στις 31 Ιανουαρίου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

Den ntreponte oi dio oikogenies (ioanou kai paraskevaide) na exoun ton kosmo tous tis TEN GROUP SERVICES ston dromo Kai na dinoun times na agorasoun eteries. Poso kseftila. O kosmos pou tous ekane plousious na ine aplirotos stous dromous Kai na erxonte xristougenna. Poso apanthropoi kai akardoi isaste?

Oi eteries aftes tha pane ston ioannou. O CEO Gianis Konstantinou mazi me ton CFO T.Ziziro magirepsan ta biblia gia na ta pari ola o christos ioannou.

APLIROTOS IPALLILOS KSA
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Παιδίατροι σέρνουν στα Δικαστήρια τον ΟΚΥπΥ

«1η Ιουνίου 2019 ξεκινάει το ΓεΣΥ»
george  |  09:39

Η Wikipedia προσέφυγε στο ΕΔΑΔ κατά της Τουρκίας

«H Wikipedia ξέρει και τιμωρεί!»
ΑΚΑ  |  08:20

Άρση απομόνωσης της τ/κ πλευράς ζητά από τις ΗΠΑ ο Όζερσαϊ

«Kαι μετά ξύπνησες ο Οζερσάϊ! »
ΑΚΑ  |  08:17

Με την πλάτη στον τοίχο ο Ερντογάν για τους S-400

«To μούτρο θα φάει τα μούτρα του! »
ΑΚΑ  |  08:15

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X