ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 18:19
 

Τουριστική αστυνομία, η λύση για την ηχορύπανση

Η επιστολή του Υφυπουργείου Τουρισμού στην επιτροπή Εσωτερικών και για τα θέματα παραλιών

Newsroom K

Την δημιουργία τουριστικής αστυνομίας προτείνει το Υφυπουργείο Τουρισμού ως μόνιμη λύση στην αντιμετώπιση θεμάτων που σχετίζονται με την ασφάλεια την υγεία και την ποιότητα του προσφερόμενου τουριστικού προϊόντος. Με επιστολή του προς την επιτροπή Εσωτερικών, ο Υφυπουργός Τουρισμού Σάββας Περδίος αναφέρει ότι έχει ετοιμάσει πρόταση προς το Υπουργικό Συμβούλιο η οποία στάληκε ήδη για απόψεις στα Υπουργεία.

Μέχρι να προχωρήσει το θέμα με την τουριστική αστυνομία, το θέμα θα μπορούσε να χειριστεί η αστυνομία και άλλα εξουσιοδοτημένα πρόσωπα, αναφέρει στην επιστολή του ο Υφυπουργός Σάββας Περδίος.

Αυτό άλλωστε συζητήθηκε και κατά την χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής Εσωτερικών. Υπενθυμίζεται ότι κατά την συνεδρίαση της επιτροπής τέθηκαν επί τάπητος θέματα για περιορισμό της ηχορύπανσης, και της διαχείρισης των παραλιών. Πρόκειται για θέματα τα οποία αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτηση.

Στην επιστολή του προς την Επιτροπή Εσωτερικών ο Υφυπουργός Σάββας Περδίος αναφέρει τέλος ότι το Υφυπουργείο είναι σύμφωνο να αναλάβει θέματα που επηρεάζουν την ασφάλεια και την υγεία των επισκεπτών, και κατ επέκταση την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος. Με την προϋπόθεση, όπως αναφέρει, ότι θα διασφαλιστεί το κατάλληλο νομοθετικό πλαίσιο και οι αναγκαίοι μηχανισμοί, όπως προσωπικό και εξοπλισμός, που θα απαιτηθεί για την εφαρμογή τέτοιων αρμοδιοτήτων. 

Η επιστολή κοινοποιήθηκε στον Υπουργό Οικονομικών, τον Υπουργό Εσωτερικών, τον - Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και τον Γραμματέα Υπουργικού Συμβουλίου.

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Μητσοτάκης: Τέθηκαν όλα τα ζητήματα, κατεγράφησαν οι διαφωνίες

«Τεράστιο επίτευγμα Ο Τούρκος Πρόεδρος και ο Έλληνας Πρωθυπουργός ΚΑΤΕΓΡΑΨΑΝ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ...»
YIANNOULIS  |  18:05

Υπ. Δικαιοσύνης: Δεν θα καταργηθεί η κάρτα οπάδου

«Αντε καλέ, η κάρτα φιλάθλου φταίει»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  15:41

Σούπερ ντέρμπι Απόλλων - ΑΠΟΕΛ!

«Τα εύκολα μερικές φορές κάνουν τις ανατροπές!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:54

Κοινό ανακοινωθέν συμφώνησαν οι ηγέτες του ΝΑΤΟ - Συμφώνησε και η Τουρκία

«Mην πιστεύετε την Τουρκία! Διοικείται από κακό άτομο! Άρα, είναι χώρα άνευ εμπιστοσύνης!! »
ΑΚΑ  |  11:02

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X