ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:23
 

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία το Limasson Boat Show

Πέραν των 25,000 επισκεπτών και 120 εκθετών φιλοξενήθηκαν στην έκθεση από 3-6 Μαΐου

Δελτίο Τύπου

Oλοκληρώθηκε με πρωτοφανή επιτυχία η μεγαλύτερη έκθεση σκαφών αναψυχής, θαλάσσιων δραστηριοτήτων και ειδών ψυχαγωγικής αλιείας, η οποία πραγματοποιήθηκε στη Μαρίνα Λεμεσού από τις 3-6 Μαΐου 2018. Το Limassol Boat Show φιλοξένησε πέραν των 120 εκθετών από οκτώ διαφορετικές χώρες, ενώ την έκθεση εμπλούτισαν πάνω από δέκα σεμινάρια, ζωντανές θαλάσσιες επιδείξεις, καθώς και εκατοντάδες προϊόντα, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης που ξεπέρασε τους 25,000 επισκέπτες.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι ανάμεσα στους επισκέπτες που παρευρέθηκαν στην έκθεση, πολλοί επισκέφθηκαν την Κύπρο αποκλειστικά με την ευκαιρία του Limassol Boat Show, γεγονός που επιβεβαιώνει και τονίζει τη σημασία της συγκεκριμένης διοργάνωσης για το νησί.

Παράλληλα πολλοί ήταν οι εκθέτες που εξέφρασαν τον ενθουσιασμό τους για την εμπορική επιτυχία της έκθεσης, καθώς και την ικανοποίησή τους με τη φετινή διοργάνωση. Τόσο οι εκθέτες στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ, όσο και οι εκθέτες στους ανοιχτούς χώρους της Μαρίνας Λεμεσού, δήλωσαν ότι κατά το τετραήμερο της εκδήλωσης γνώρισαν αρκετούς ποιοτικούς δυνητικούς αγοραστές, ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που κατάφεραν να προβούν σε εμπορικές συναλλαγές, επιτυγχάνοντας συμφωνίες συνεργασίας κατά τη διάρκεια της φετινής διοργάνωσης.

Από πλευράς διοργανωτών, ο κύριος Άριστος Αριστείδου, διευθυντής της εταιρείας Dacor Advertising and Media Ltd, δήλωσε: «Μας χαροποιεί ιδιαιτέρως που τόσο οι επισκέπτες όσο και οι εκθέτες μας εξέφρασαν την ικανοποίηση και τον ενθουσιασμό τους για τη φετινή εκδήλωση. Καταβάλαμε μια τεράστια προσπάθεια με τη διεύθυνση και το προσωπικό της Μαρίνας Λεμεσού και πιστεύω ότι πετύχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αυτό το ναυτικό σαλόνι έχει κάνει ένα σημαντικό άλμα, χαράζοντας την πορεία για διεθνή αναγνώριση,
όπως προέβλεπε και ο πρωταρχικός μας στόχος. Θα θέλαμε, λοιπόν, να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς, τους εκθέτες, αλλά και τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους».

Εκ μέρους της Μαρίνας Λεμεσού, ο Εμπορικός Διευθυντής, κύριος Νικηφόρος Παμπακάς, δήλωσε ότι «η τεράστια επιτυχία της Έκθεσης διεθνώς, αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πως η Κύπρος έχει τοποθετηθεί έμπρακτα στον παγκόσμιο χάρτη σκαφών αναψυχής».

Ενώ λοιπόν το Limassol Boat Show 2018 ολοκληρώθηκε με επιτυχία, διοργανωτές αλλά και αρκετοί εκθέτες ξεκίνησαν ήδη τον προγραμματισμό τους για το Limassol Boat Show 2019, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 9 με 12 Μαΐου 2019. Ραντεβού λοιπόν το 2019 με ένα νέο στόχο, το επόμενο Limassol Boat Show να γίνει ακόμη καλύτερο και μεγαλύτερο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.limassolboatshow.com ή επικοινωνήστε τηλεφωνικώς στο +357 25 577 750.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

«Βάρτους φωθκιά να φέρουν τον νου τους»

«Η ανοχή που έδειξαν οι αρχές στο θέμα των παραλιών, των χελώνων κτλ, μας οδήγησε στις σημερινές κακόβουλες, ...»
Ένας Πολίτης  |  13:09

Με βίτσες και διαβατήρια είπαν στον Αρχιεπίσκοπο «Εις πολλά έτη Δέσποτα»

«Εις πολλά έτη Δέσποτα.... στο μοναστήρι σου... Τα καλύτερα έπονται!!!»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  11:51

Αστυνομική επιχείρηση για την εκκένωση κτιρίου στα Εξάρχεια

«Αντε επιτελους, μετα απο 40 χρονια αποφασισε η ελλαδα να συμπεριφερθει σαν κανονικο κρατος. Ελπιζω ...»
Ντόμπρος Κελαήδης  |  22:52

Παρασκήνιο με ουρά από τις πολιτογραφήσεις

«Προεδρικό ή γιάφκα; Ιδού το ερώτημα!!!»
Ai Em  |  09:38

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

Το προφίλ της CITR

Το προφίλ της CITR

Οι πυλώνες της επιχειρηματικής φιλοσοφίας του Ομίλου είναι το πάθος, η καινοτομία, το ομαδικό πνεύμα και η επιχειρηματική ...
Newsroom K
 |  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
X