ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:21
 

Χριστουγεννιάτικο γκαλά AHEPA Κύπρου

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο ΣΕΜΕΛΗ στη Λευκωσία

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2018, η Ύπατη Αρχή της AHEPA Αμερικής διά του Ύπατου Κυβερνήτη Ευρώπης κ. Φάνου Πιτυρή, και η Περιφέρεια 27 Κύπρου δια του Κυβερνήτη κ. Περικλή Θεοδωρίδη, δεξιώθηκε σε χριστουγεννιάτικο γκαλά, στο ξενοδοχείο ΣΕΜΕΛΗ στην Λευκωσία, τους Προέδρους και όλα τα στελέχη των τμημάτων της AHEPA Κύπρου (CY001 “Γεώργιος Ε. Παρασκευαίδης OBE” Λευκωσία, CY003 “Κυριάκος Μάτσης” Έγκωμη, CY004 “Φώτος Φωτιάδης” Ιδάλιον, και CY005 Καϊμακλί), αλλά και Ανώτατα πολιτικά στελέχη και επιφανείς Κύπριους επιχειρηματίες.

Βασικός ομιλητής ήταν ο κ. Αρτέμης Μυρόπουλος, συγγραφέας και δάσκαλος Ηγεσίας για ανθρώπους που ηγούνται άλλων ανθρώπων. Ο κ. Αρτέμης Μυρόπουλος έχει κάνει καριέρα σε ανώτερες διοικητικές θέσεις πολυεθνικών επιχειρήσεων στη ΝΑ Ευρώπη, και υπήρξε ένας από τους ιδρυτές του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών και είναι Πρόεδρος του AMCHAM Leadership Committee. Από το 2008 είναι συνιδιοκτήτης της Linkage Greece που εξειδικεύεται σε Leadership Development για στελέχη επιχειρήσεων στην Ελλάδα και Κύπρο.

Η κύρια παρουσίαση του κ. Μυρόπουλου με θέμα “Leadership Values through Story Telling from Ancient Greece” έχει έμπνευση από κορυφαία γεγονότα που ξεκινούν από την Αρχαία Ελλάδα και φτάνουν μέχρι τη σύγχρονη εποχή. Μέσα από τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα της αρχαίας μας ιστορίας, ο κ. Αρτέμης Μυρόπουλος μετουσιώνει τις αξίες σημαντικών στιγμών και προσωπικοτήτων που στιγμάτισαν την ιστορία και καθόρισαν το μέλλον του πολιτισμού παγκοσμίως, συνδέοντάς τα με το σύγχρονο εταιρικό περιβάλλον και τη σύγχρονη διανόηση σε θέματα διοίκησης και ηγεσίας.

Σχετικά με την AHEPA

Η AHEPA είναι η μεγαλύτερη σε μέγεθος και η μακροβιότερη ελληνική ομογενειακή οργάνωση, με ιστορία σχεδόν 100 χρόνων, και εργάζεται με ζήλο και δυναμισμό για τα συμφέροντα του απανταχού Ελληνισμού, με περισσότερα από 500 τμήματα στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (Η.Π.Α.), τον Καναδά, την Ευρώπη και με αδελφικά τμήματα στην Αυστραλία και την Νέα Ζηλανδία.

Ιδρύθηκε στις 26 Ιουλίου 1922 σε απάντηση στα κακά της θρησκοληψίας και του ρατσισμού που προέκυψαν στις αρχές του 20ου αιώνα στην αμερικάνικη κοινωνία και σαν πλατφόρμα βοήθειας προς τους Έλληνες μετανάστες έτσι ώστε να αφομοιωθούν στην αμερικάνικη κοινωνία. Ασπαζόμενη τις αρχαιοελληνικές αρχές, είναι φορέας προώθησης των ιδεών του Ελληνισμού, φιλανθρωπίας, εκπαίδευσης, δημόσιας ευθύνης και οικογενειακής και ατομικής διάκρισης.

Η AHEPA Κύπρου Περιφέρεια 27 ιδρύθηκε το 2004 στην Λευκωσία με στόχο την εκπλήρωση της παγκόσμιας αποστολής της AHEPA αλλά και την προώθηση του δίκαιου αγώνα του Κυπριακού Ελληνισμού.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Όχημα αναποδογυρίστηκε στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού

«Καλό είναι να ελεγχούμε τις πηγές μας, πριν βάζουμε τις ειδήσεις. Δεν απεγκλωβίστηκε ο οδηγός, αλλά ...»
Κ  |  11:17

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X