ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 01:01
 

Η PrimeTel στο πλευρό του ΠΑΣΥΚΑΦ για τα επόμενα 5 χρόνια

Η εταιρία θα συμμετέχει ενεργά στις εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του συνδέσμου καρκινοπαθών.

Δελτίο Τύπου

Την συνεργασία της με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ) ανακοινώνει η PrimeTel. Ο ΠΑΣΥΚΑΦ με 33 χρόνια έμπρακτης προσφοράς στην πρόληψη και αντιμετώπιση του καρκίνου συνεχίζει καθημερινά να στηρίζει τους συνανθρώπους μας δίνοντάς τους ενέργεια, έμπνευση αλλά και δύναμη. 

Επιδιώκοντας να συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η PrimeTel είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που συνεργάζεται με τον ΠΑΣΥΚΑΦ, ως υποστηρικτής και επίσημος τηλεπικοινωνιακός χορηγός του συνδέσμου. Στην προσπάθειά της να στηρίξει τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους, η εταιρία πρόκειται να συμμετέχει ενεργά στις εκστρατείες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ΠΑΣΥΚΑΦ με στόχο τη συλλογή χρημάτων.

Ο κ. Ερμής Ν. Στεφάνου, CEO της PrimeTel, δήλωσε: «Πιστοί στη δέσμευσή μας να συνεισφέρουμε στην κοινωνία που δραστηριοποιούμαστε, στηρίζουμε το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ, συμμετέχοντας σε μια σειρά από πρωτοβουλίες που προάγουν, την κοινωνικοποίηση, τη συντροφικότητα και τη στήριξη των συνανθρώπων μας».

Από την πλευρά του ο κ. Νικόλας Φιλίππου, Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΥΚΑΦ, δήλωσε για τη συνεργασία: «Εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες και την εκτίμηση για τη σημαντική στήριξη της PrimeTel. Η συμπαράσταση από κοινωνικά ευαισθητοποιημένους οργανισμούς, όπως η PrimeTel, αποτελούν για εμάς αναπόσπαστο κομμάτι της όλης προσπάθειας που γίνεται από το Σύνδεσμο μας να προσφέρουμε δωρεάν τις υπηρεσίες και τα προγράμματα μας στα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειες τους».

Ανάμεσα στις προγραμματισμένες δράσεις στήριξης της PrimeTel είναι η χορηγία του Εταιρικού Αγώνα Δρόμου 5ΚΜ αφιερωμένου στον ΠΑΣΥΚΑΦ στο πλαίσιο του Μαραθωνίου Λεμεσού 2020, η στήριξη του παγκύπριου οδικού εράνου «Μαζί στη ζωή», καθώς και των εκδηλώσεων του Συνδέσμου «Παιδικό Πανηγυράκι», «Μαγιάτικο Πανηγύρι» και “Walk for Life”.

Με αυτή τη συνεργασία η PrimeTel επιθυμεί να προάγει το έργο του ΠΑΣΥΚΑΦ ενισχύοντας τη φωνή του, προς όφελος των ατόμων με εμπειρία καρκίνου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την υποστήριξή της στους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Tα μυστικά δείπνα και τα φανερά ερωτήματα

«Όπως σχεδόν πάντα, ο γνωστός αναλυτής σας στη Λευκωσία είναι για κλάματα! Δεν αντιλήφθηκε ότι οι δύο ...»
Yiannos  |  14:16

#PoliticsBlog Tα μυστικά δείπνα και τα φανερά ερωτήματα

«Ονασαγόριος δημοσιογραφία.......Τι κοινό έχουν οι δύο συναντήσεις? Μόνο ο πιο πάνω δημοσιογράφος ...»
CGA  |  11:32

#PoliticsBlog Tα μυστικά δείπνα και τα φανερά ερωτήματα

«Ονασαγόριος δημοσιογραφία.......Τι κοινό έχουν οι δύο συναντήσεις? Μόνο ο πιο πάνω δημοσιογράφος ...»
CGA  |  11:32

#PoliticsBlog Tα μυστικά δείπνα και τα φανερά ερωτήματα

«Η «επιμονή» του Άντρου βρίσκεται στην λύση και επανένωση της Χώρας μας και όχι στον Ακιντζί προσωπικά. ...»
apatsi9  |  11:03

Επιχειρήσεις: Τελευταία Ενημέρωση

X