ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επίθεση συντεχνιών σε Δ.Σ. της Cyta

Πυρ και μανία με τον Υπουργό Οικονομικών η ΠΑΣΕ-ΑΤΗΚ

Του Απόστολου Τομαρά

Του Απόστολου Τομαρά

tomarasa@kathimerini.com.cy

Μετωπική επίθεση στο διοικητικό συμβούλιο της Cyta εξαπέλυσαν οι πέντε συντεχνίες του ημικρατικού οργανισμού. 

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις που έχουν ως αφετηρία το νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Bουλή η κυβέρνηση, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις εκφράζουν την απογοήτευση και τον προβληματισμό τους για τη στάση που τηρεί το Δ.Σ.

Οι συντεχνίες εμφανίζονται έντονα ενοχλημένες από την μη δημόσια τοποθέτηση της ηγεσίας του οργανισμού στα όσα ακολούθησαν της απόφασης του υπουργικού επί του νομοσχεδίου για τη νέα cyta.

Οι πέντε συντεχνίες διερωτώνται αν η ηγεσία του οργανισμού συμφωνεί ή διαφωνεί με τις προτάσεις που κατέθεσαν για εκσυγχρονισμό και αναβάθμιση του οργανισμού χωρίς να γίνει αποκρατικοποίηση.

Την ίδια ώρα έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών για τις επιπτώσεις από μια ενδεχόμενη καταψήφιση του νομοσχεδίου από τη Βουλή.

Ο γ.γ της ΠΑΣΕ-ΑΤΗΚ Αλέκος Τρυφωνίδης κατηγόρησε τον Χάρη Γεωργιάδη ότι συνεχίζει να κινδυνολογεί και να εκφοβίζει προκειμένου να περάσει από τη Βουλή το νομοσχέδιο.

Ο κ. Τρυφωνίδης διερωτήθηκε πότε ο ΥΠΟΙΚ λέει την αλήθεια, τότε που έλεγε ότι δεν χρειαζόμαστε από την Τρόικα τη δόση των 400 εκατ. ευρώ και στη συνέχεια άντλησε από τις αγορές 1 δισ. ευρώ ή τώρα που λέει ότι χρειαζόμαστε την τελευταία δόση;

Ο γ.γ. της ΠΑΣΕ-ΑΤΗΚ υποστήριξε ότι ο κ. Γεωργιάδης με τα όσα λέει δημόσια αναιρεί τον ίδιο του τον εαυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σε επιφυλακή οι συντεχνίες της Cyta

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Απόστολου Τομαρά

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση