ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Αναζητείται επενδυτής για το Λευκόθεο

Ετήσιο ενοίκιο 30 χιλ. και ποσοστό επί των εσόδων θέλει ο ΚΟΑ

Επενδυτή στον οποίο θα παραχωρήσει την άδεια για χρήση, διαχείριση, λειτούργα, εκμετάλλευσης και συντήρηση της αθλητικής αίθουσας Λευκόθεο στη Λευκωσία αναζητά ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού.

Η σύμβαση θα είναι για περίοδο πέντε χρόνων με δικαίωμα του ΚΟΑ για ανανέωση της για ακόμη πέντε χρόνια. Ο ΚΟΑ θα επιλέξει την πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά ως ακολούθως:

α. Να προσφέρεται σταθερό ετήσιο ενοίκιο €30.000, και επιπρόσθετα
β. το ψηλότερο προσφερόμενο ποσοστό επί των ετήσιων εσόδων.

Η σύμβαση θα περιλαμβάνει σε γενικές γραμμές τα ακόλουθα:

• Διαχείριση του χώρου βάσει των όρων της εκδοθείσης άδειας Οικοδομής και συγκεκριμένα διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων εθνικού επιπέδου.
• Παραχώρηση προς τον ΚΟΑ δωρεάν μέχρι και 8 πρωινές ώρες εβδομαδιαίως και μετά από συνεννόηση μεταξύ των δυο Μερών
• Πλήρη ανάληψη όλων των λειτουργικών εξόδων του χώρου πλην της Μισθοδοσίας του Προσωπικού το οποίο και θα μετακινηθεί σε άλλους χώρους του ΚΟΑ
• Συντήρηση όλου του Αθλητικού Χώρου, Αίθουσα Λευκόθεο, καθώς και του εξοπλισμού μόνιμου και μετακινούμενου των περιβαλλόντων χώρων του, όπως χώροι στάθμευσης, δρόμοι, κιγκλιδώματα, πράσινο κλπ. (συνολική επιφάνεια κάτοψης 2005 τ.μ. και ολική δομημένη επιφάνεια 3580 τ.μ.) συντήρηση όλων των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. Η συντήρηση του σταδίου θα πρέπει να γίνεται με σκοπό να διατηρούνται οι εγκαταστάσεις του σε άριστη κατάσταση για τους χρήστες, (Αθλητές και Φιλοξενούμενους), βάσει των ισχυουσών νομοθεσιών, απαιτήσεων του ΚΟΑ, απαιτήσεων των εθνικών και διεθνών Ομοσπονδιών, για σκοπούς ορθής και κατάλληλης διεξαγωγής των αθλημάτων για τα οποία το στάδιο έχει εγκριθεί Προς τούτο ο Διαχειριστής θα μεριμνά για την εξασφάλιση όλων των ετήσιων πιστοποιητικών καταλληλότητας, Πιστοποιητικού Ασφάλειας από την Αρχή Αδειοδότησης Σταδίων και αδειών λειτουργίας του χώρου βάσει των ισχυουσών νομοθεσιών.

 

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X