ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ονομάτων παρέλαση για τους ημικρατικούς

Ποιοι είναι οι «σίγουροι» και σε ποιες θέσεις υπάρχουν ερωτηματικά

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με το ακουστικό ανά χείρας βρίσκονται ουκ ολίγοι περιμένοντας την κατάληξη που θα έχουν μέχρι και στο παρά πέντε οι διαβουλεύσεις για την πλήρωση των ΔΣ των ημικρατικών.

Οι σχετικές ανακοινώσεις, μετά και τις παρατάσεις που δόθηκαν, αναμένονται αύριο ωστόσο όπως ισχύει σε κάθε περίοδο μεταγραφών και εδώ «παίζουν» πολλά ονόματα.

Όπως αυτό της κυρίας Ρένας Ρουβιθά Πάνου που μάλλον είναι πρώτη στην κούρσα για τη CYTA, κάτι που δικαιολογεί και η θέση της στην προεδρία της τράπεζας αναπτύξεως, έχοντας να κάνει και με την αποκρατικοποίηση του Οργανισμού.

Από τη CYTA στην προεδρία ΑΗΚ φαίνεται ότι μετακινείται ο δικηγόρος Ανδρέας Μαραγκός ενώ για την προεδρία του ΚΟΑ φαίνεται πως προηγείται ο Κλεάνθης Γεωργιάδης.

Στο ίδιο μήκος κύματος, φαίνεται πως προκρίνεται και η παραμονή Τσώκου στο ΡΙΚ, μετά την, από συζητήσεις, κοινής απόφασης Πινδάρου-Προεδρικού στο ζήτημα.

Οι διορισμοί που αναμένονται αφορούν τους εξής οργανισμούς: CYTA, ΑΗΚ, Αρχή Λιμένων, ΡΙΚ Οργανισμός Χρηματοδοτήσεως Στέγης, Οργανισμός Ανάπτυξης Γης, Αρχή Αδειών, ΘΟΚ, Πολεοδομικό, Επιτροπή Σιτηρών, Συμβούλιο Δανειστικών Προσφορών, Εγγραφής και Ελέγχου Εργοληπτών, Προεδρίες και μέλη ΔΣ Πανεπιστημίου Κύπρου και ΤΕΠΑΚ.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X