ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υποικ:Να συνεχίσουμε την προσπάθεια ανάπτυξης της κυπριακής οικονομίας

Η πραγματοποίηση έργων υποδομής που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών

ΚΥΠΕ

Εχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε την προσπάθεια για ανάπτυξη της οικονομίας της Κύπρου με την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση, να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος για να καταφέρουμε να προωθούμε πολεοδομικά έργα που να εξυπηρετούν το καλό των πολιτών, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης.

Σε ομιλία του στα εγκαίνια του έργου ανάπλασης της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ και άλλων υφιστάμενων οδών στην Αραδίππου, ο Υπουργός ανέφερε ότι ο Δήμος Αραδίππου «τα τελευταία χρόνια καταγράφει αξιοσημείωτη πρόοδο, αναπτύσσεται, επεκτείνεται και μετατρέπεται σε μια σύγχρονη πόλη. Σήμερα πραγματοποιούμε άλλο ένα βήμα προς αυτή τη κατεύθυνση και μας ικανοποιεί το γεγονός πως σε μια εποχή όπου εξακολουθούν να υφίστανται οικονομικοί περιορισμοί, καταφέραμε συνεργαζόμενοι με τον Δήμο Αραδίππου να ιεραρχήσουμε και αυτό το έργο, να το εντάξουμε στον προγραμματισμό, να το υλοποιήσουμε και να το παραδίδουμε σήμερα στους δημότες».

Πρόσθεσε πως «η πραγματοποίηση τέτοιων έργων υποδομής που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πολιτών δεν εξαρτάται από την καλή διάθεση κανενός Υπουργού, κανενός κυβερνητικού αξιωματούχου, δεν εξαρτάται από εύκολες υποσχέσεις που μπορεί να μοιράζονται. Η πρόοδος εξαρτάται από τη σκληρή δουλειά, τη συνέπεια που βελτιώνει τις πραγματικές δυνατότητες μιας οικονομίας, επειδή προφανώς μια οικονομία καταχρεωμένη σε οικονομικά αδιέξοδα, σε ύφεση αντί σε οδό ανάπτυξης δεν μπορεί ούτε έργα να δημιουργήσει αλλά προοπτική για τους πολίτες μιας χώρας να δημιουργήσει».

Ο Υπουργός ανέφερε επίσης ότι «έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε την προσπάθεια με την ίδια σοβαρότητα με την ίδια προσήλωση, να αποφύγουμε τα λάθη του παρελθόντος για να μπορέσουμε και να έχουμε τη πραγματική δυνατότητα και όχι μόνο τη διάθεση, να προωθούμε και άλλα τέτοια έργα και να εξυπηρετούμε το καλό των συμπολιτών μας».

Ταυτόχρονα ευχαρίστησε και συνεχάρη όλους όσους εργάστηκαν για το σχεδιασμό και την πραγματοποίηση του έργου, τους τεχνοκράτες του Δήμου και της κυβέρνησης, τους μηχανικούς και τους εργολάβους και ευχήθηκε «καλορίζικο. Εύχομαι με τις προσπάθειες όλων η ανάπτυξη και η πρόοδος της Αραδίππου να συνεχιστεί».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση