ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παραιτήθηκε ο Διαχειριστής της πρώην Λαϊκής

Την Παρασκευή λήγει η σύμβαση εργασίας η οποία δεν ανανεώθηκε

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Εκτός διαχείρισης της πρώην Λαϊκής βρίσκεται ο Κρίς Παύλου ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα και επίσημα την αποχώρησή του.

Σε επικοινωνία της «Κ» με τον ίδιο μας επιβεβαίωσε ότι την Παρασκευή που λήγει η σύμβαση εργασίας του θα τερματιστεί και η παρουσία του στο πόστο του διαχειριστή.

Όπως ο ίδιος μας είπε οι διαβουλεύσεις που είχε για ανανέωση της σύμβασης εργασίας του δεν καρποφόρησαν και ως εκ τούτου τερματίζεται η εργασιακή του σχέση.

Ο κ. Παύλου μας τόνισε ότι η διαφωνία που προέκυψε δεν είχε να κάνει με οικονομικές απαιτήσεις αλλά με ζητήματα που αφορούσαν τα καθήκοντά του.

Ο διορισμός του Κρις Παύλου ως Διαχειριστής της Cyprus Popular Bank, έγινε τον Απρίλιο του 2015, ενώ έγινε σε αντικατάσταση της παραιτηθείσας Διαχειρίστριας κυρίας Άντρης Αντωνιάδου.

Όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, ο κ. Παύλου εργάστηκε από το 1966 ως το 1987 στην Barclays στο Λονδίνο, το 1987 - 1990 στην HSBC σε διευθυντικές θέσεις και ως σύμβουλος της Λαϊκής το 1999 και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Λαϊκής από το 2001 - 2004. Υπηρέτησε στο ΔΣ της Λαϊκής από το 2012 ως τις 21 Μαρτίου 2013 οπότε και υπέβαλε την παραίτησή του. Πρόσθετα, είχε διοριστεί από την Αρχή Εξυγίανσης τον Οκτώβριο του 2013 ως Πρόεδρος της Επενδυτικής Τράπεζας της Ελλάδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X