ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Προώθηση της Τουριστικής Πάφου στο Ισραήλ

Στο Τέλ Αβίβ και στην έκθεση ΙΜΤΜ συμμετέχει η ΕΤΑΠ Πάφου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σε εξέλιξη βρίσκεται η υλοποίηση του σχεδίου προώθησης της τουριστικής Πάφου για το 2017 με την συνέχιση της παρουσίας της Ε.Τ.Α.Π σε εξειδικευμένες εκθέσεις στο εξωτερικό.

Στο Τέλ Αβίβ και στην έκθεση ΙΜΤΜ συμμετέχει η ΕΤΑΠ Πάφου στις 7 & 8 Φεβρουαρίου 2017. Στην εν λόγω αγορά διαφαίνεται ευκαιρία για περεταίρω ανάπτυξη λόγω της έναρξης πτήσεων της Ryanair από Τελ Αβίβ - Πάφο.

Εν’ όψει και των νέων δεδομένων, το σημαντικό ενδιαφέρον που ήδη υπάρχει αλλά και τις σχέσεις που αναπτύσσονται με το Ισραήλ, η ΕΤΑΠ συμμετέχει και φέτος στην Έκθεση Τουρισμού με σκοπό να προωθήσει περαιτέρω τις υπηρεσίες Γαμήλιων τελετών, Ποδηλατικό τουρισμό και γενικότερα Αθλητικό Τουρισμό, Συνέδρια και Ταξίδια κινήτρων αλλά και τις μοναδικές εμπειρίες που έχει να προσφέρει η επαρχία ολόχρονα είτε αυτά είναι ταξίδια μικρής ή κανονικής διάρκειας.
Στην εν λόγω έκθεση θα συμμετάσχουν εκτός από τον εκπρόσωπο της ΕΤΑΠ, αρκετοί Ξενοδόχοι της περιοχής αλλά και εκπρόσωποι των Δημοτικών αρχών Πάφου και Πέγειας.

Η αγορά του Ισραήλ για το 2016 κινήθηκε κατακόρυφα ανοδικά και έφθασε στις 148,000 αφίξεις κατατάσσοντας την ως την 4ην κατά σειρά αγορά της Κύπρου σε θέματα αφίξεων, καταγράφοντας αύξηση του 50% σε σχέση με το 2015. Η αγορά του εξερχόμενου τουρισμού για το 2016 από το Ισραήλ ανέρχεται στις 6,2 εκ αναχωρήσεις από αέρος με τα 2,4 εκ αναχωρήσεις να πραγματοποιούνται τους μήνες Νοέμβριο-Μάρτιο.
Για την Πάφο η εν λόγω αγορά αναπτύσσεται σταθερά ανοδικά τα τελευταία χρόνια ενώ οι φορείς της Πάφου θεωρούν ότι το Ισραήλ είναι από τις χώρες που μπορούν να αναπτυχθούν περεταίρω το 2017 όσο και τα επόμενα χρόνια συμβάλλοντας και στην απαύλινση της εποχικότητας.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X