ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Πρόεδρος Επ. Υγείας: Υπάρχει καθολικότητα στο ΓεΣΥ

Απαντά στην ΠΑΣΥΔΥ

ΚΥΠΕ

Το στοιχείο της καθολικότητας που προνοεί η προτεινόμενη νομοθεσία για το ΓεΣΥ θα πρέπει να είναι σεβαστό από όλους ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας Κώστας Κωσταντίνου κληθείς να σχολιάσει τη θέση που εξέφρασε ο ΓΓ της ΠΑΣΥΔΥ Γλαύκος Χατζηπέτρου σε ό,τι αφορά τη συνεισφορά των δημοσίων υπαλλήλων.

Σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Υγείας είπε ότι υπάρχει η πρόνοια της καθολικότητας η οποία θα πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους.

«Το ΓεΣΥ περιλαμβάνει το στοιχείο της καθολικότητας και της συμμετοχής όπως είναι και η επιλογή και σε αυτή την καθολικότητα θα συμμετέχουν όλοι οι Κύπριοι πολίτες οι οποίοι όπως έχουν δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις» σημείωσε.

Είπε επίσης πως επειδή γίνεται λόγος για τις συμβάσεις με τις οποίες γίνονται οι προσλήψεις, το Σύνταγμα υπερισχύει, ακολουθούν οι νόμοι και μετά οι συμβάσεις. «Ως εκ τούτου τα νομοσχέδια που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής και τα οποία θα ψηφιστούν θα υπερισχύουν των όποιων συμβάσεων υπήρξαν στο παρελθόν» τόνισε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση