ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΕΚΥΣΥ: Τεράστια ταλαιπωρία ηλικιωμένων έξω από τράπεζες λόγω καύσωνα και κορωνοϊού

Καταγγέλλει, ότι έξω δεν υπάρχουν ούτε στέγαστρα, ούτε ένα παγκάκι, ούτε μια καρέκλα για να μπορεί ένας ηλικιωμένος να αντέξει στη γραμμή μέχρι να εξυπηρετηθεί

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Για τεράστια ταλαιπωρία ηλικιωμένων έξω από τις τράπεζες λόγω καύσωνα και κορωνοϊού, κάνει λόγο, σε ανακοίνωση της, η Ένωση Κυπρίων Συνταξιούχων (ΕΚΥΣΥ).

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της, τεράστια ταλαιπωρία βιώνουν οι συνταξιούχοι αυτές τις μέρες εξαιτίας του καύσωνα και του γεγονότος ότι είναι υποχρεωμένοι να στέκονται σε ουρές έξω από τις τράπεζες τηρώντας τα μέτρα για προστασία από τον κορωνοϊό.

Η ΕΚΥΣΥ σημειώνει ότι γίνεται καθημερινά δέκτης πολλών παραπόνων από τους ηλικιωμένους οι οποίοι υποχρεώνονται να περιμένουν έξω από τα καταστήματα των τραπεζών μέσα σε συνθήκες που δεν περιποιούν τιμή ούτε για τις τράπεζες ούτε για την κυβέρνηση η όποια τις άφησε να λειτουργούν ανεξέλεγκτα και σε αυτό το κομμάτι, πέραν από τις απαράδεκτες υπερχρεώσεις που συνεχίζουν να επιβάλλουν.

«Αρκετοί πολίτες και ηλικιωμένοι κάποιοι από αυτούς με τα μπαστούνια, περιμένουν στη γραμμή έξω από τις τράπεζες μέσα στο ήλιο και με θερμοκρασία 43 βαθμούς για να εξυπηρετηθούν», προσθέτει .

Η ΕΚΥΣΥ ζητά τόσον από τις τράπεζες όσο και από την Κυβέρνηση να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί στην Κύπρο, ύστερα από το κλείσιμο πάρα πολλών καταστημάτων των τραπεζών, και εξαιτίας των μέτρων που έχουν ληφθεί για την προστασία από την πανδημία, να καθορίσουν πρωτόκολλα και διαδικασίες, η τήρηση των οποίων θα εξυπηρετεί και δεν θα ταλαιπωρεί όλους τους πολίτες και ιδιαίτερα τους ηλικιωμένους.

Καταγγέλλει, τέλος, ότι έξω από τις τράπεζες δεν υπάρχουν ούτε στέγαστρα, ούτε ένα παγκάκι, ούτε μια καρέκλα για να μπορεί ένας ηλικιωμένος να αντέξει στη γραμμή μέχρι να εξυπηρετηθεί.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

#PoliticsBlog Γιατί τα άλλαξε ο Άντρος για τον γενικό ελεγκτή;

«Προφανώς ο Τσσκ Νόρις τον απείλησε ότι θα βγάλει στην φόρα τα δάνεια του Ακελ στα συνεργατικά....»
Αρμαγεδών  |  11:34

Αγία Σοφία: Ένα αιώνιο πολιτικό σχέδιο

«Εν τω μεταξύ η δύση και η Ρωσσία σφυρούν αφιάφορα....»
Αρμαγεδών  |  08:48

Αρμόδιον ζητώ!

«Και ο κτίστης θα ηθελε ( μπορεί και είναι) καλλιτέχνης, όπως και πολλοί άλλοι ιδιώτες... βασικά όλοι ...»
Αρμαγεδών  |  20:40

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X