ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 17:55
 

Στα 1,6 εκατ ευρώ οι εργασίες στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου

Γίνονται βελτιωτικές εργασίες στην παραλία που περιλαμβάνουν πεζοδρόμια, ασφαλτοστρώσεις, εμφυτεύσεις, χώρους στάθμευσης

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Ολοκληρώνονται οι βελτιωτικές εργασίες στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου, σύμφωνα με τον Δήμαρχο Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη με συνολικό κόστος 1.600.000 ευρώ.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Παυλίδης ανέφερε πως η λειτουργία των παραλιακών περιπτέρων θα ξεκινήσει αμέσως μετά το Πάσχα. Ήδη είπε ο Δήμαρχος Γεροσκήπου γίνονται βελτιωτικές εργασίες στην παραλία που περιλαμβάνουν πεζοδρόμια, ασφαλτοστρώσεις, εμφυτεύσεις, χώρους στάθμευσης,ενώ στην περιοχή αύριο θα φυτευτούν 100 δέντρα.

Επιπρόσθετα σημείωσε πως στις 15 Μαΐου θα τοποθετηθούν στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου τα κρεβατάκια και οι ομπρέλες, ενώ η Τοπική αρχή αναμένει την έγκριση για την έναρξη της κατασκευής μέρους του παραλιακού πεζόδρομου αλλά και του πυρήνα της Γεροσκήπου.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου είπε πως αύριο αρχίζει εργασίες και ο πετροσυλλέκτης για τον πιο ενδελεχή καθαρισμό της παραλίας και τον καθαρισμό των φυκιών από την παραλία που αναμένεται να τελειώσει πριν το τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας. Ερωτηθείς σχετικά για το κόστος των βελτιωτικών εργασιών ο κ. Παυλίδης απήντησε πως η κατασκευή των τριών περιπτέρων κόστισαν 1.000.000 ευρώ ενώ οι υπόλοιπες βελτιωτικές εργασίες γύρω στις 600 χιλ. ευρώ.

Στόχος μας, με τις υποδομές που δημιουργούνται στην περιοχή , συνέχισε , είναι η μεγαλύτερη επισκεψιμότητα της περιοχής από ντόπιους και ξένους επισκέπτες να απολαύσουν μια διαφορετική παραλία από ότι τα προηγούμενα χρόνια.
Τέλος σημείωσε πως από τις ενοικιάσεις των τριών περιπτέρων στο παραλιακό μέτωπο της Γεροσκήπου και από τις ομπρέλες και τα κρεβατάκια αναμένεται να εισρεύσουν στα ταμεία του Ταμείου του Δήμου Γεροσκήπου 450 χιλ. ευρώ .

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom Κ/ ΚΥΠΕ

Σχόλια αναγνωστών

Ο γ.γ ΑΚΕΛ ξέρει καλά την πορεία στον κατήφορο, λέει ο Προδρόμου

«Την ανηφόρα στην οποίαν αυτοδοξάζεστε ότι μας οδηγήσατε Περιπλανώμενε γιά χρόνια ψευδές σκαρίφημα ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:53

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«…ενώ η χολή που εκρέει από το στόμα του Προέδρου και των συναγερμικών λατζιναρκών είναι απείρως ...»
Ai Em  |  15:39

Α. Κυπριανού: Προσερχόμενοι στην κάλπη γινόμαστε η αλλαγή που θέλουμε για την ΕΕ

«Aγαπητέ ΑΚΑ, Έχετε δίκαιο αλλά αυτοί οι άνθρωποι λόγω των ανεπαρκειών του εκλογικού σώματος των ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:07

Αβέρωφ: Δε βοηθούν οι δηλώσεις Άντρου

«"...δεν βοηθά στην προσπάθεια από τη μια να καταδικαστεί η τουρκική προκλητικότητα και από την άλλη ...»
Γιάννης Σαβεριάδης  |  15:00

Οικονομία: Τελευταία Ενημέρωση

X