ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 23:58
 

Νέα συνεργασία της SoftOne Κύπρου με την Ellinas Finance

Υιοθέτησε την πλατφόρμα Soft1 Payroll από την SoftOne Κύπρου, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia.

Newsroom K

Με στόχο την επέκταση των παρεχόμενων υπηρεσιών της, η Ellinas Finance Public Company Ltd («ELF»), Κυπριακή Δημόσια Εταιρεία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου, με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στη παροχή χρηματοδότησης και τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, υιοθέτησε την πλατφόρμα Soft1 Payroll από την SoftOne Κύπρου, μέλος του ομίλου εταιρειών Olympia. 

Το Soft1 Payroll, καλύπτει τις απαιτήσεις της Ellinas Finance σε θέματα διεκπεραίωσης πολύπλοκων έργων αναδιάρθρωσης, καταστάσεων μισθοδοσίας πελατών, χειρισμού απαιτητικών εργασιών που περιλαμβάνουν μετοχές, RSV και ESPPs καθώς και την παροχή outsourcing μισθοδοσίας. Μέσω του Soft1 Payroll επιτυγχάνεται ευκολία στη διασύνδεση με άλλα συστήματα μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ελαχιστοποίηση του χρόνου εκτέλεσης, αλλά και περιορισμός των λαθών σε μια σειρά λειτουργιών της εταιρίας.

Σε δηλώσεις του ο κ. Θεόδωρος Μάντης, Επικεφαλής τμήματος Ανθρωπίνου Δυναμικού, Μισθοδοσίας και Μετανάστευσης της Ellinas Finance ανέφερε πως η SoftOne αποτελεί την καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει η Ellinas Finance για την διεκπεραίωση των εργασιών της. «Η λύση μισθοδοσίας Soft1 Payroll αποτελεί για μας ένα σημαντικό εργαλείο, στρατηγικής σημασίας και μας έχει βοηθήσει να μεταβούμε στο επόμενο επίπεδο παροχής υπηρεσιών μισθοδοσίας, αποκτώντας ταυτόχρονα και ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων παροχέων υπηρεσιών μισθοδοσίας», κατέληξε.

Σχετικά με τη SoftOne Κύπρου

Η SoftOne Κύπρου αποτελεί θυγατρική της SoftOne Technologies ΑΕ, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, η οποία αποτελεί μία από τις πλέον αναγνωρισμένες εταιρείες ανάπτυξης και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών business software. Η εταιρεία δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στις αγορές της Ελλάδας, Κύπρου, Βουλγαρίας και Ρουμανίας, αριθμώντας ήδη ένα πελατολόγιο 17.000 και πλέον επιχειρήσεων, καθώς κι ένα διευρυμένο δίκτυο 300+ εξειδικευμένων συνεργατών. Με μακρόχρονη εμπειρία, υψηλή τεχνογνωσία και βαθύτερη γνώση της αγοράς, η SoftOne Κύπρου αναπτύσσει σύγχρονα προϊόντα, Cloud υπηρεσίες και λύσεις Enterprise Mobility, βοηθώντας τους πελάτες της να αλλάξουν τον τρόπο που κάνουν τη δουλειά τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.softone.com.cy/

Σχετικά με τον Όμιλο Εταιρειών Olympia

Ο Όμιλος Εταιρειών Olympia, με ιδρυτή τον Πάνο Γερμανό, αποτελεί έναν Διεθνή Επενδυτικό Όμιλο με ισχυρή παρουσία σε 11 χώρες. Οι 8 εταιρείες του Ομίλου πρωταγωνιστούν σε διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους μεταξύ των οποίων το λιανικό εμπόριο, η βιομηχανία, οι τηλεπικοινωνίες, η διανομή προϊόντων τεχνολογίας, το business και shipping software www.groupolympia.com/

 

 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Προδρόμου: Έτοιμοι για Τριμερή ακόμα και τον Οκτώβριο

«Ρωτείστε και τον Άντρο τoν φίλο του Ακιντζί αν συμφωνεί!! »
ΑΚΑ  |  10:13

Σήμερα στην «Κ»: Πώς ΗΠΑ και Ρωσία έστρωσαν χαλί στην Τουρκία

«Τελικά τρεις ανάγωγοι, φιλοχρήματοι και ανιστόρητοι κυβερνούν τη Γή μας!»
ΑΚΑ  |  10:11

Προειδοποιεί για κυρώσεις ο Τραμπ, θα ανταποδώσουμε λέει ο Τσαβούσογλου

«Όταν αφήσεις την άρκαστη και απλώσει, δύσκολα την εξολοθρεύεις! Ακούς κύριε Τραμπ? »
ΑΚΑ  |  08:43

Περιβάλλον: Τελευταία Ενημέρωση

X