ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Έτοιμο το show office του Oval στην Κύπρο

Πρόκειται για τον 5ο όροφο ενός κτηρίου που θα κάνει αίσθηση

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Στον 5ο όροφο του The Oval, του καινούριου μεγάλου έργου της Λεμεσού, βρίσκεται το εντυπωσιακό show office στην Κύπρο.

 

Θέλοντας να προβάλει τη μοναδικότητα, τη λειτουργικότητα και τη διαρρύθμιση των χώρων του The Oval, η Cybarco έχει διαμορφώσει ένα Show Office, που σκοπό έχει να προσφέρει προσωπική εμπειρία σε όσους επιθυμούν να στεγάσουν τις εταιρείες τους στο πολυσυζητημένο αυτό κτήριο με πρωτοποριακή σχεδίαση, όπου έχουν εγκατασταθεί τελευταίας τεχνολογίας συστήματα.

Το Show Office έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αναδεικνύεται η απόλυτη πολυτέλεια που προσφέρει, τόσο ο χώρος όσο και η κατασκευή του κτηρίου, τονίζοντας  το γεγονός ότι το The Oval αποτελεί μια μοναδική επιχειρηματική βάση, κάνοντας την εργασία σε αυτό, μια ξεχωριστή εμπειρία. 

Χάρη στην αυξημένη ζήτηση των γραφειακών χώρων στο The Oval, οι πωλήσεις και κρατήσεις έχουν ξεπεράσει το 50%.

Οι εργασίες για την ολοκλήρωση του έργου προχωρούν ραγδαία, με τη διαδικασία σκυροδέτησης του σκελετού του κτηρίου να ολοκληρώνεται. Σύντομα θα ξεκινήσουν οι μεταλλικές εργασίες του περιβλήματος, ενώ η διαδικασία διαμόρφωσης των εσωτερικών χώρων έχει ήδη αρχίσει, σηματοδοτώντας την αντίστροφη μέτρηση της ολοκλήρωσης του The Oval, που αναμένεται τον Φεβρουάριο του 2017.

Το πρωτοποριακό αυτό έργο που ανεγείρεται σε απόσταση 100 μέτρων από τη θάλασσα, θα φτάνει τα 75 μέτρα ύψος και θα αποτελείται από 16 ορόφους. Ο κάθε ένας από τους 16 ορόφους έχει απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα και ευέλικτο εσωτερικό σχεδιασμό έτσι ώστε να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις οποιασδήποτε επιχείρησης. Με πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κατηγορίας Α, το έργο αυτό είναι μια αειφόρος ανάπτυξη που με τη χρήση γεωθερμίας η εκπομπή ρίπων θα είναι σχεδόν μηδενική.


Η εντυπωσιακή εικόνα του έργου θα συμπληρώνεται με τους πολυτελείς, επανδρωμένους χώρους υποδοχής που θα βρίσκονται στο ισόγειο, τους όμορφα διαμορφωμένους κήπους και την καφετέρια, καθώς επίσης και με τις υπηρεσίες που θα προσφέρονται όπως property management, 24ωρη ασφάλεια και ελεγχόμενη είσοδο τόσο στο κτήριο όσο και στα 2 υπόγεια όπου βρίσκονται οι χώροι στάθμευσης.

 

Το The Oval είναι ακόμα μια πρωτοποριακή δημιουργία της εταιρείας Cybarco, μέλος του Ομίλου Λανίτη. Η Cybarco, που δραστηριοποιείται από το 1945, χαρακτηρίζεται ως πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη πολυτελών ακινήτων, δημιουργώντας ποιοτικά έργα όπως το Akamas Bay Villas, το Sea Gallery Villas και τη Μαρίνα Λεμεσού, την πρώτη οικιστική μαρίνα του νησιού μας.  

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ