ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Προκηρύσσεται η ανάπλαση του παραλιακού μετώπου Αγ.Νάπας

Συνολικός προϋπολογισμός 6,5 εκατ. για το έργο σύμφωνα με τον δήμαρχο Πάφου

Δελτίο Τύπου

Ένα από τα πιο σημαντικά έργα που διεκδικούσε η Αγία Νάπα μπαίνει σε πορεία υλοποίησης. Το έργο της ανάπλασης του παραλιακού μετώπου με συνολικό προϋπολογισμό 6,5 εκατ. θα αναβαθμίσει σημαντικά το παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας και θα το μετατρέψει σε ένα μέτωπο εμπειρίας.

Το έργο θα συμπεριλαμβάνει πεζόδρομους, ποδηλατόδρομο, παιδότοπους, αποβάθρες, εξέδρα και πλατειακό χώρο, γήπεδα beachvolley, και beachsoccer, ένα μοναδικό για τα δεδομένα της Κύπρου skatepark και πολλά άλλα. Στόχος όλο το παραλιακό μέτωπο της Αγίας Νάπας να ενωθεί με ένα μοναδικό τρόπο, ούτως ώστε να το απολαμβάνουν τόσο οι επισκέπτες μας όσο και οι κάτοικοι.

Πρόκειται για ακόμα ένα έργο, το οποίο συμπεριλαμβανόταν στις εξαγγελίες του Πρόεδρου της Δημοκρατίας για την επαρχία Αμμοχώστου, του οποίου αρχίζει η υλοποίησή του. Είναι σημαντικό για εμάς να βλέπουμε τις εξαγγελίες να υλοποιούνται.

Η όλη πρώτη φάση, συνολικού κόστους 3,5 εκατομμυρίων, αποτελεί μέρος του συνολικού ποσού 6,5 εκατομμυρίων ευρώ.

"Οφείλουμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Κυβέρνηση , όπως και στον Υπουργό Εσωτερικών, οι οποίοι αναγνώρισαν τη σημασία της Αγίας Νάπας στην οικονομία αυτού του τόπου και του γεγονότος ότι φιλοξενούμε πέραν των 4εκ διανυκτερεύσεων ετησίως και προχώρησαν στις απαραίτητες εξαγγελίες για στήριξη της πόλης μας και του τουρισμού. Κάθε ευρώ έργων υποδομής για την Αγία Νάπα θα έχει πολλαπλάσια επιστροφή προς το κράτος μέσω του τουρισμού", σημείωνει ο δήμαρχος Αγίας Νάπας Γιάννης Καρούσος.

Η Στρατηγική της ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας συνεχίζετε, αυτή τη φορά μέσω των μεγάλων έργων υποδομής στην πόλη μας όπως το παραλιακό μέτωπο και τη μαρίνα.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ