ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 07:23
 

ΣΥΚΑΛΑ: Το Ταμείο Αλληλεγγύης είναι μια αρχή

«Παρόλο, που δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα όπως θα έπρεπε, εν τούτοις είναι η πρώτη θετική εξέλιξη»

Newsroom K

Παρόλο, που η δημιουργία του Ταμείου Αλληλεγγύης δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα όπως θα έπρεπε, εν τούτοις πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι είναι η πρώτη θετική εξέλιξη από το 2013 και αποτέλεσμα των διαρκών αγώνων μας σε όλα τα επίπεδα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΚΑΛΑ.

Σχολιάζοντας την ψήφιση των νόμων για την δημιουργία του Ταμείου Αλληλεγγύης (ΤΑ), ο ΣΥΚΑΛΑ αναφέρει ότι το ΤΑ δεν είναι πανάκεια και δεν αντιμετωπίζει το πρόβλημα στην ολότητα του, "είναι όμως μια αρχή, αφού μέχρι και το 2017 η αντιμετώπιση από την Πολιτεία ήταν ότι χρησιμοποιήσαμε, δήθεν, την λανθασμένη τράπεζα που χρεοκόπησε και δεν φταίει κανείς εκτός από εμάς".

"Χαιρετίζουμε την κατάθεση Προτάσεων Νόμου και ψήφιση σε νόμο, που αφορά την δημιουργία του ΤΑ, από τα κόμματα ΔΗΣΥ, ΔΗΚΟ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Ευχαριστούμε επίσης την Κοινοβουλευτική Επιτροπή Οικονομικών που τα επεξεργάστηκε με σοβαρότητα και ταχύτητα. Αυτοί που δεν στήριξαν τις Προτάσεις Νόμου για το ΤΑ, προφανώς συνεχίζουν να μην αντιλαμβάνονται το πλήγμα που μας επέφερε η Πολιτεία, όπου κόποι ζωής εξαφανίστηκαν σε μια νύκτα, όπου οικογένειες διαλύθηκαν, όπου φοιτητές αναγκάστηκαν να διακόψουν τις σπουδές τους, όπου συμπατριώτες μας, ανήμποροι να διαχειριστούν την καταστροφή, έθεσαν τέρμα στη ζωή τους. Και δεν ήταν λίγοι, δυστυχώς". συνεχίζει.

Τέλος, εκφράζει την ελπίδα ότι την δημιουργία αυτού του Ταμείου θα ακολουθήσουν συνεχείς και ουσιαστικές κρατικές προικοδοτήσεις και λελογισμένη διαχείριση των περιουσιακών στοιχείων του ΤΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Έδωσε απαντήσεις για τις νέες ιδέες ο Πρόεδρος

«Kαι αμέσως άρπαξες την απάντηση Ακιντζί / Άντρου.»
ΑΚΑ  |  09:33

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Kαι διερωτώμαι! Γιατί τόση μεγάλη επιθυμία από το ΑΚΕΛ να στείλει 1 ή 2 ευρωβουλευτές στο Ευροκοινοβούλιο ...»
ΑΚΑ  |  09:06

Βουλή: Ζητά από ΗΠΑ αναίρεση απόφασης για τα Υψώματα Γκολάν

«To AKΕΛ, δυστυχώς για την Κύπρο, παίζει παιγνίδι της Τουρκίας και το συντομότερο που θα μπορέσει ο Λαός ...»
ΑΚΑ  |  09:01

Οικονομική: Τελευταία Ενημέρωση

Η απόφαση του Σολτς να μην εκδώσει καθαρό νέο χρέος έχει επικριθεί τόσο από τους Συντηρητικούς της Μέρκελ όσο και από τους δικούς του Σοσιαλδημοκράτες

Γερμανική εμμονή

Ο Ολαφ Σολτς απέκλεισε το ενδεχόμενο η χώρα του να αυξήσει το χρέος της ώστε να ενισχύσει την επιβραδυνόμενη γερμανική οικονομία. ...
Newsroom Κ, Αθήνα
 |  ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
X