ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στενεύει ο κλοιός για την υποψηφιότητα Καρογιάν

Αναμένει τις εξελίξεις στο Κυπριακό για να αποφασίσει τα επόμενα βήματά του

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Νέα παράταση χρόνου φαίνεται να επιδιώκει ο τέως πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν από την ηγεσία, για να απαντήσει στο κατά πόσο θα είναι ή όχι υποψήφιος στις επικείμενες εκλογές. Ως γνωστό, ο ίδιος είχε ζητήσει από τον Νικόλα Παπαδόπουλο κατά την τελευταία τους συνάντηση διορία μέχρι και τις 20 του Γενάρη για να αποφασίσει αν θα βρίσκεται τελικά στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΚΟ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές τις «Κ», ο ίδιος δεν έχει καταλήξει και αναμένεται να ζητήσει περισσότερο χρόνο. Ο λόγος, όπως αναφέρουν κύκλοι που βρίσκονται στον περίγυρό του, είναι οι εξελίξεις στο Κυπριακό, ιδιαίτερα μετά και από την επικείμενη συνάντηση στο Νταβός.

Τέλος χρόνου από Νικόλα
Πάντως, από την πλευρά του Νικόλα Παπαδόπουλου ξεκαθαρίζουν πως δεν τίθεται ζήτημα διορίας άλλου χρόνου, καθώς την επόμενη βδομάδα αναμένεται συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου, το οποίο και θα επικυρώσει το ψηφοδέλτιο. «Ο Μάριος Καρογιάν θα πρέπει επιτέλους να απαντήσει» αναφέρουν κομματικά στελέχη, ξεκαθαρίζοντας πως αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Πέραν του Μάριου Καρογιάν, το ΔΗΚΟ θα πρέπει να καταλήξει και στο ενδεχόμενο εκλογικής συνεργασίας με την Ελένη Θεοχάρους, καθότι η ίδια προκάλεσε αναταράξεις με τη δήλωση περί αυτόνομης πορείας στις επικείμενες εκλογές.


 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση