ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Παπαδόπουλος: Ο Μ. Σούλτς εξίσωσε θύτη και θύμα

Επικριτικός ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ κατά ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Για εξίσωση θύτη και θύματος από τον Μάρτιν Σούλτς, κάνει λόγο ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, επικρίνωντας παράλληλα τις πολιτικές που ακολουθούν ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ τα τελευταία χρόνια στο Κυπριακό και κάλεσε σε μια νέα στρατηγική.

Ο κ.Παπαδόπουλος σε δηλώσεις του ανέφερε πως, μπορεί να θεωρείται σημαντική η επίσκεψη του Πρόεδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, και σχολιάζει πως ο κ. Σούλτς «δεν βρήκε κάτι αρνητικό να πει για την αδιάλλακτη και εχθρική στάση της Τουρκίας έναντι της Κυπριακής Δημοκρατίας».

Αντίθετα, συνέχισε, επέλεξε να εξισώσει το θύτη με το θύμα και "μας είπε ότι πρέπει όλοι να υποχωρήσουμε, ως να είμαστε όλοι το ίδιο, επέλεξε να επισκεφθεί τον ΠτΔ στο Προεδρικό Μέγαρο αλλά και τον κατοχικό ηγέτη στο ούτω καλούμενο προεδρικό στα κατεχόμενα, κι όλα αυτά τη στιγμή που η Τουρκία διεκδικεί ακόμα και τον Ακάμα".

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ δήλωσε πως αυτά όλα δείχνουν, κατά την έκφραση του, "ότι η πολιτική που ακολουθείται τα τελευταία 7 χρόνια από ΑΚΕΛ και ΔΗΣΥ, σε πλήρη συνεργασία, έχουν οδηγήσει την Κυπριακή Δημοκρατία σε επικίνδυνες ατραπούς".

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X