ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ψηφίζουν τους εκλεκτούς σε Λευκωσία και Λάρνακα οι Συναγερμικοί

Διεξαγωγή εσωκομματικών εκλογών για τη διαμόρφωση των δύο ψηφοδελτίων

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Σε ρυθμούς εκλογών βρίσκεται σήμερα ο Συναγερμός καθώς τα μέλη του κόμματος θα κληθούν να ψηφίσουν ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι του κόμματος σε Λευκωσία και Λάρνακα και ποιοι μένουν εκτός της εκλογικής διαδικασίας του Μάη.

Αναστασιάδης Κυριάκος, Δημητρίου Δημήτρης, Κληρίδης Γιάννης, ΜαππουρίδηςΡίκκος, Νουρής Νίκος, Πάλλης Χρίστος, Πιτσιλλίδης Ανδρέας, Προδρόμου Πρόδρομος, Ρότσας Χρίστος, Σοφοκλέους Μιχάλης, Τσολάκης Κυριάκος και Φάκας Χρύσανθος είναι η δώδεκα υποψήφιοι της Επαρχίας Λευκωσίας που διεκδικούν τις εννέα κενές θέσεις. Οι ψηφοφόροι στη Λευκωσία δικαιούνται να ψηφίσουν από πέντε μέχρι και εννιά υποψηφίους.

Τις πέντε θέσεις στο ψηφοδέλτιο της Λάρνακας διεκδικούν οι: Βασιλείου Γιώργος, Γιαννάκης Γιάννης, Ζαχαρίας Ζαχαρίου, ΛιπέρηςΧριστάκης, Μισός Αριστοτέλης, Παναγή Πάνος, Παπαζαχαρίου Ζαχαρίας, Παρασκευά Χρίστος, Τάσου Γεώργιος και Φιλίππου Γιαννάκης με τους σταυρούς προτίμησης να είναι από τρεις μέχρι πέντε.

Η εκλογική διεργασία έχει ξεκινήσει από τις 9 το πρωί και θα λήξει στις 7 το απόγευμα ενώ σε λειτουργία βρίσκονται 34 εκλογικά κέντρα στη Λευκωσία και 8 στη Λάρνακα.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση