ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Στην τελική ευθεία για τις βουλευτικές και η Λεμεσός

Πυρετός προετοιμασιών για τις βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαΐου

ΚΥΠΕ

Πυρετός προετοιμασιών για τις βουλευτικές εκλογές της 22ας Μαΐου επικρατεί στην Επαρχιακή Διοίκηση Λεμεσού, ενώ όλα είναι έτοιμα για την αυριανή διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Έπαρχος Λεμεσού, Κυριάκος Τσολάκης, την ημέρα των εκλογών θα λειτουργήσουν στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού 331 εκλογικά κέντρα, από τα οποία 244 θα είναι για τους αυτόχθονες, 51 για τους ψηφοφόρους της Αμμοχώστου, 20 της Λευκωσίας, 15 της Κερύνειας και ένα εκλογικό κέντρο για τους Λαρνακείς και τους ψηφοφόρους της Επαρχίας Πάφου. Επιπρόσθετα, ένα εκλογικό κέντρο θα λειτουργήσει για τους Αρμένιους, ένα για τους Μαρωνίτες και ένα για τους Λατίνους.

Ο αριθμός των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, συνέχισε, ανέρχεται σε 110,787 αυτόχθονες και 40,650 εκτοπισθέντες.

Σε ό,τι αφορά την αυριανή διαδικασία υποβολής υποψηφιοτήτων, ο κ.Τσολάκης είπε πως αυτή θα αρχίσει στις 9:00 με την υποβολή των υποψηφιοτήτων του Δημοκρατικού Συναγερμού και θα συνεχιστεί, ανά 15λεπτο, για τους υπόλοιπους 11 συνδυασμούς και έναν ανεξάρτητο υποψήφιο.

Από τους 12 συνολικά συνδυασμούς, πρόσθεσε ο Έπαρχος Λεμεσού, υπάρχουν τόσο πλήρεις συνδυασμοί, με 12 υποψήφιους βουλευτές, καθώς και συνδυασμός με μόλις έναν υποψήφιο.

Υπενθυμίζεται ότι στην εκλογική περιφέρεια Λεμεσού και συγκεκριμένα στο Λανίτειο Γυμνάσιο θα ψηφίσει, την ημέρα των εκλογών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση