ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Λιλλήκας: Πανομοιότυπο το λογότυπο των Οικολόγων με αυτό της Συμμαχίας

Η Συνεργασία Πολιτών των Οικολόγων προκαλεί σύγχυση στους ψηφοφόρους μας λέει η Συμμαχία

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Ένσταση για το λογότυπο του ψηφοδελτίου του Κινήματος των Οικολόγων, υπέβαλε με επιστολή στον Υπουργό Εσωτερικών Σωκράτη Χάσικο, η Συμμαχία Πολιτών καθώς όπως αναφέρεται το λογότυπο του Κινήματος Οικολόγων-Συνεργασία Πολιτών αποσκοπεί στο να προκαλέσει σύγχυση στους πολίτες.

«Εύλογα αρκετοί πολίτες μας ρωτούν αν κάναμε κοινό ψηφοδέλτιο με τους Οικολόγους, γεγονός που αποδεικνύει ότι το «Συνεργασία Πολιτών» οι πολίτες το εκλαμβάνουν ως «Συμμαχία Πολιτών». Η ίδια σύγχυση προκλήθηκε και στον Έπαρχο Αμμοχώστου ο οποίος αρχικά δεν είχε προσκαλέσει τη Συμμαχία Πολιτών στην ενημερωτική σύσκεψη που οργάνωσε για θέματα εκλογών», αναφέρεται στην επιστολή της Συμμαχίας Πολιτών.

Όπως αναφέρεται η προσέγγιση από μέρους του Κινήματος των Οικολόγων δημιουργεί «την εύλογη εκτίμηση για επιτήδεια και σκόπιμη προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης» αναφέρεται στην επιστολή καθώς η Συνεργασία Πολιτών των Οικολόγων παραπέμπει στη Συμμαχία Πολιτών.

Η Συμμαχία Πολιτών εξηγεί και την ένστασή της για το χρώμα του λογότυπου καθώς όπως αναφέρεται ενώ το χρώμα των Οικολόγων είναι το πράσινο, για το «Συνεργασία Πολιτών» επιλέγηκε το μπλε χρώμα το οποίο είναι το χρώμα γραφής της «Συμμαχίας Πολιτών». Σύμφωνα μάλιστα με την επιστολή, η «Συνεργασία Πολιτών» γράφτηκε με παρόμοια γραμματοσειρά που είναι γραμμένη η Συμμαχία Πολιτών.

Επιφυλάσσονται οι Οικολόγοι

«Αστείους» αποκαλεί τους ισχυρισμούς του Προέδρου της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργου Λιλλήκα το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών σε ό,τι αφορά την ένσταση.

«Λυπούμαστε που ο κ. Λιλλήκας για άγνωστους λόγους συστρατεύεται με το ΔΗΣΥ και το ΑΚΕΛ, εναντίον του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Προστίθεται ότι «είναι πρωτοφανές ένα κόμμα να εφεσιβάλλει την απόφαση του παγκύπριου συνεδρίου άλλου πολιτικού κινήματος. Και μάλιστα με παρέλευση έξι μηνών». «Λυπούμαστε κ. Λιλλήκα για την πρωτοφανή επίθεση, αλλά και για τους αστείους ισχυρισμούς που χρησιμοποιείτε», συμπληρώνεται.

«Επιφυλασσόμεθα για τις ενέργειες μας που θα προφυλάξουν το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και το δικαίωμα μας να υπάρχουμε στην πολιτική ζωή, από αντίστοιχες αήθεις επιθέσεις», καταλήγει η ανακοίνωση.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση