ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βολές N. Παπαδόπουλου κατά Ι. Κασουλίδη

Έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του λέει ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Είναι προφανές ότι μπροστά στην παταγώδη αποτυχία της εξωτερικής και ευρωπαϊκής πολιτικής που ακολουθεί, ο υπουργός Εξωτερικών Ιωάννης Κασουλίδης έχει χάσει εντελώς την ψυχραιμία του, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος, απευθύνοντας προς τον Πρόεδρο Αναστασιάδη το ερώτημα εάν υιοθετεί τις «διχαστικές δηλώσεις» του υπουργού του.

Μιλώντας σε δημοσιογραφική διάσκεψη, κατά τη διάρκεια της οποίας έγινε παρουσίαση της Κοινωνικής Συμφωνίας του ΔΗΚΟ με τους πολίτες, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι «στο νέο ξέσπασμά του, ο κ. Κασουλίδης μου επιτέθηκε με τη ψευδή κατηγορία πως "δεν θέλω λύση". Θεωρώ αυτή τη δήλωση ύβρη».

Όπως είπε, «δεν περιμένω να κρίνει σωστά και αντικειμενικά ένας πολιτικός που δήλωσε ότι προτιμά το παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου επειδή τον βολεύει, που δήλωσε ότι το θέμα των εποίκων έχει επιλυθεί στις διαπραγματεύσεις, που το 2004 απειλούσε τους Ελληνοκυπρίους ότι θα έρθει η μικρασιατική καταστροφή αν απορριφθεί το σχέδιο Ανάν και που διαψεύδεται από τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο μέρα παρά μέρα».

Τέλος, συνέχισε, «είμαι υποχρεωμένος να ρωτήσω ευθέως τον Πρόεδρο Αναστασιάδη: Υιοθετεί τις διχαστικές δηλώσεις του υπουργού του, κ. Κασουλίδη, ο οποίος με τη γνωστή επιπολαιότητα που τον χαρακτηρίζει, μοιράζει συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς; Ποια είναι επιτέλους η θέση της Κυβέρνησης για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφορικά με την κατάργηση της βίζας για τους Τούρκους πολίτες; Συμφωνεί ή διαφωνεί με την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής; Αν διαφωνούν, τι σκοπεύουν να κάνουν για να αποτρέψουν την εφαρμογή της;».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση