ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Λιλλήκας: Δεν αρκεί να βλέπει ο ΠτΔ τους δείκτες που του δίνει ο ΥΠΟΙΚ

Κάλεσε τον ΠτΔ να ζητήσει να ενημερωθεί προσωπικά ο ίδιος από το Γραφείο Ευημερίας

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Δεν μπορεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να αρκείται στο να κοιτάζει μόνο τους οικονομικούς δείκτες που του δίνει ο Υπουργός Οικονομικών και θα πρέπει ο ίδιος να ζητήσει να ενημερωθεί προσωπικά από αρμόδια τμήματα όπως το Γραφείο Ευημερίας έτσι ώστε να διαπιστώσει τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργος Λιλλήκας.

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο επίσκεψης αντιπροσωπείας της Συμμαχίας Πολιτών στη Βιοτεχνική Αγλαντζιάς, όπου ενημερώθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται εκεί, κυρίως μηχανικοί και τεχνικοί, προβλήματα, τα οποία όπως είπε, διαψεύδουν τα συνθήματα της Κυβέρνησης περί επανεκκίνησης της οικονομίας, ο Γιώργος Λιλλήκας ανέφερε ότι τις τελευταίες μέρες έχουν συμβεί τραγικά γεγονότα στην κυπριακή κοινωνία ως αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Πρόεδρος της Συμμαχίας Πολιτών κάλεσε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ζητήσει να ενημερωθεί προσωπικά ο ίδιος από το Γραφείο Ευημερίας για να διαπιστώσει τα πραγματικά κοινωνικά προβλήματα. «Η οικονομική ύφεση έχει δημιουργήσει κοινωνικά δράματα. Άφησε ορφανά τις τελευταίες μέρες και δεν μπορεί ο ΠτΔ να αρκείται στο να κοιτάζει μόνο τους οικονομικούς δείκτες που του δίνει ο Υπουργός Οικονομικών», είπε.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση