ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Συλλυπητήρια από Ακιντζί

Μήνυμα συμπαράστασης από τον Τουρκοκύπριο ηγέτη

Ο Μουσταφά Ακιντζί στέλνει στην ε/κ πλευρά τα συλλυπητήριά του και ένα νέο μήνυμα συμπαράστασης. Στο νέο μήνυμά του τονίζει τα εξής, «Πληροφορούμαι ότι οι πυρκαγιές στο Τρόοδος, τις οποίες παρακολουθώ με μεγάλη λύπη, δυστυχώς πέρα από την υλική ζημιά αφήνουν πίσω τους και δύο νεκρούς πυροσβέστες. Μεταβιβάζω εκ μέρους μου και εκ μέρους της κοινότητάς μας τα συλλυπητήρια μας στις οικογένειες και στους φίλους των θυμάτων και συμμερίζομαι τον πόνο της ε/κ κοινότητας».

Το μήνυμα του κ. Ακιντζί έρχετα την στιγμή που η τ/κ πλευρά έχει εστιασμένη την προσοχή σε όσα διαδραματίζονται στο Τρόοδος.

Υπενθυμίζεται ότι ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας πριν από λίγες ώρες ανακοίνωσε ότι η τ/κ πλευρά είναι έτοιμη να συμβάλλει στην προσπάθεια της κατάσβεσης της μεγάλης πυρκαγιάς. Στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, Τουρκοκύπριοι συμπολίτες εξακολουθούν να προβάλλουν την άποψη ότι η ηγεσία του Νίκου Αναστασιάδη πρέπει να δεχθεί μια ώρα αρχύτερα τη βοήθεια που είναι έτοιμος να παρέχει ο κ. Ακιντζί. Μπορεί αυτή η βοήθεια να μην κάνει άμεσα την διαφορά, ωστόσο σε συμβολικό και πολιτικό επίπεδο, για πρώτη φορά οι δυο κοινότητες θα έχουν καταφέρει να ενώσουν τις προσπάθειες τους σε μια δύσκολη στιγμή, όπως τονίζουν Τουρκοκύπριοι.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση