ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 14:23
 

ΠτΔ: Σημαντική η συνάντηση της Παρασκευής για τα τρία κεφάλαια

Ασφάλεια, περιουσιακό και εγγύησεις θα συζητήσουν οι δύο ηγέτες στην επόμενη συνάντηση

Newsroom K

Η συνάντηση των δύο ηγετών την Παρασκευή “είναι πολύ σημαντική” για εδαφικό, περιουσιακό και εγγυήσεις, δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ομιλία του σε δεξίωση που παρέθεσε στο Προεδρικό Μέγαρο για τους συμμετέχοντες στο συνέδριο των αποδήμων είπε ότι η συνάντηση της Παρασκευής με τον Τ/κ ηγέτη “είναι πάρα πολύ σημαντική όπως και ο εν εξελίξει εντατικός διάλογος που θα ακολουθήσει”.

Σημείωσε ότι “την Παρασκευή δεν θα είναι το τελικό στάδιο αλλά η αρχή μιας ανταλλαγής απόψεων για να δούμε πώς η κάθε πλευρά αντιμετωπίζει θέματα όπως (αυτά) των εδαφικών αναπροσαρμογών, των θεμάτων ασφάλειας και εγγυήσεων”.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, είπε ότι “τα θέματα της ασφάλειας κατοχυρώνονται και θα πρέπει να γίνει συνείδηση, και ορθά ο Τ/κ ηγέτης το έχει αναφέρει, ότι η ασφάλεια του ενός να μην αποτελεί την απειλή για τον άλλον”.

“Αυτό όμως δεν αφορά την τ/κ κοινότητα, πολύ περισσότερο αφορά την ε/κ κοινότητα, ιδιαίτερα κάτω από το βάρος της εισβολής, της συνεχιζόμενης παρουσίας κατοχικών στρατευμάτων και των εξελίξεων στην Τουρκία”, είπε ο Πρόεδρος Αναστασιάδης.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

Άντρος Κυπριανού: Η δεξιά εξυμνεί την Ευρώπη αλλά αγνοεί τις υποδείξεις της

«Κατάντησε παπαγαλία κάποιοι σαν τον ΑΚΑ να κατηγορούν τον οποιοδήποτε του ΑΚΕΛ λέει κάτι, ανεξάρτητα ...»
Giannos  |  11:25

Νεοκλής Συλικιώτης: Μήνυμα επανένωσης η ψήφος των Τ/κ

«Και μετά ξύπνησες κ. Συλικιώτη?»
ΑΚΑ  |  11:07

Έδωσε απαντήσεις για τις νέες ιδέες ο Πρόεδρος

«Kαι αμέσως άρπαξες την απάντηση Ακιντζί / Άντρου.»
ΑΚΑ  |  09:33

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X