ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αβέρωφ: Να μη ζήσουν οι επόμενες γενιές τις οδυνηρές συνέπειες

Σταδιακά και με βάση τις δυνατότητες η αποκατάσταση κουρεμένων Ταμείων Προνοίας

ΚΥΠΕ

Σταδιακά και με βάση τις δυνατότητες του κράτους πρέπει να γίνει η αποκατάσταση των μελών όλων ανεξαίρετα των Ταμείων Προνοίας, μεσοπρόθεσμα, αλλά σε κάποιες περιπτώσεις και μακροπρόθεσμα, δήλωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού Αβέρωφ Νεοφύτου.

Μιλώντας το μεσημέρι μετά από συνάντηση που είχε με αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Υπαλλήλων Λαϊκής Τράπεζας, στα γραφεία του κόμματος, ο κ. Νεοφύτου είπε ότι «μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι μεσοπρόθεσμα - σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί και μακροπρόθεσμα - θα έχει τις δυνατότητες αυτή η Πολιτεία να επουλώσει τα τραύματα της οικονομικής κρίσης».

Είπε ότι υπάρχουν τα οικονομικά δεδομένα της δημοσιονομικής και χρηματοπιστωτικής σταθερότητας και οι προοπτικές της αναπτυξιακής πορείας της οικονομίας, ώστε να επουλωθούν οι πληγές, με βάση και τις δεσμεύσεις της κυπριακής πολιτείας, διευκρίνισε όμως ότι «σήμερα η κυπριακή Πολιτεία δεν έχει τη δυνατότητα για να συμπληρώσει όλα τα Ταμεία Προνοίας».

Αυτό που πρέπει να διακρίνει κάθε μας απόφασή είναι να είμαστε κοινωνικά δίκαιοι, με βάση και τις δυνατότητες της οικονομίας και του κράτους, ώστε να μην ξαναζήσουν τα παιδιά μας και οι επόμενες γενιές τις οδυνηρές συνέπειες που ζήσαμε εμείς, κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση