ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επαναδιεκδικεί ο Παυλίδης στη Γεροσκήπου

Φιλοδοξεί για την δημαρχία και ο Ανδρέας Σιήκης

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Πρόθεσή να επαναδιεκδικήσει την δημαρχία στη Γεροσκήπου φέρεται να έχει ο νυν δήμαρχος Μάκης Παυλίδης, σύμφωνα με κύκλους του περίγυρού του. Ο κ. Παυλίδης είχε κατέλθει ως ανεξάρτητος υποψήφιος στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και κατάφερε να εκλεγεί με τη στήριξη ΔΗΣΥ ΕΔΕΚ και Οικολόγους. Όπως όλα δείχνουν, ο ίδιος θα κατέλθει ξανά ως ανεξάρτητος υποψήφιος.

Το ζήτημα είναι ποια κόμματα θα στηρίξουν αυτή τη φορά τον κ. Παυλίδη. Όπως όλα δείχνουν ο γραμματέας της τοπικής επιτροπής της ΕΔΕΚ Ανδρέας Σιήκης, ο οποίος είχε εξαγγείλει υποψηφιότητα και στις δημοτικές εκλογές του 2011, ενδιαφέρεται να διεκδικήσει και αυτή τη φορά τον δημαρχιακό θώκο.

Το κατά πόσο θα τύχει της στήριξης του κόμματός του ή της ευρύτερης στήριξης του ενδιάμεσου χώρου είναι ακόμα ανοικτό. Όπως αναφέρεται άλλωστε από κύκλους της ΕΔΕΚ οι όποιες τελικές αποφάσεις θα ληφθούν το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτέμβρη. Συνεπώς, το κόμμα, δεν έχει καταλήξει ακόμη στο σε ποιους δήμους θα κατεβάσει υποψήφιους δημάρχους καθώς καίριο ρόλο θα παίξουν οι συνεργασίες που θα πετύχει με τα άλλα κόμματα του ενδιάμεσου.

Πάντως, πολιτικοί κύκλοι αναφέρουν στην «Κ» πως ο Μάκης Παυλίδης έχει μεγάλο έρεισμα στην περιοχή και τυγχάνει στήριξης από πολλούς παράγοντες καθώς κατά τη θητεία του κατάφερε να συμβάλει δραστικά στη μείωση των χρεών που είχε ο Δήμος.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X