ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βλέπει Ανδρέα Λόρδο στην Αμμόχωστο ο ΔΗΣΥ

Προεδρικό και Πινδάρου πιέζουν παράλληλα τον Γαλανό να επαναδιεκδικήσει

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Έντονες πιέσεις ασκούν Προεδρικό και Πινδάρου στον νυν δήμαρχο Αμμοχώστου Αλέξη Γαλανό ούτως ώστε να διεκδικήσει επανεκλογή του. Ο Αλέξης Γαλανός έχει εδώ και κάποιο διάστημα ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ζητήσει ανανέωση της εντολής του ωστόσο τόσο κύκλοι από το Προεδρικό, όσο και ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ φαίνεται να πιέζουν τον Δήμαρχο Αμμοχώστου για άλλη μια θητεία.

Ο εν λόγω δήμος θεωρείται ιδιαίτερα σημαντικός για τον ΔΗΣΥ και αυτός είναι ο λόγος που επιμένουν στην υποψηφιότητα Γαλανού. Όπως αναφέρουν κομματικοί κύκλοι, ο ίδιος έχει μεγάλο έρεισμα και η θητεία του στον δημαρχιακό θώκο θεωρείται από πολλούς επιτυχής. Το σοβαρό ενδεχόμενο ωστόσο μη επανεδιεκδίκησης της δημαρχίας, θέτει το κόμμα σε συναγερμό ούτως ώστε να διαφανούν άλλες προοπτικές.

Στο ενδεχόμενο που δεν καρποφορήσει η πρωτοβουλία του Αβέρωφ Νεοφύτου για υποψηφιότητα συναίνεσης με όλα τα κόμματα στους κατεχόμενους δήμους, το κόμμα βλέπει και άλλες εναλλακτικές.

Ήδη, βλέπει ιδιαίτερα θετικά την υποψηφιότητα, του Ανδρέα Λόρδου στον Δήμο Αμμοχώστου. Ο Ανδρέας Λόρδος γιος του πρώην βουλευτή του ΔΗΣΥ Ντίνου Λόρδου, έχει ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις δημοτικές εκλογές. Στο κόμμα επισημαίνουν πως η υποψηφιότητά του μελετάται ιδιαίτερα θετικά καθώς η εν λόγω οικογένεια τυγχάνει σεβασμού και εκτίμησης στην Αμμόχωστο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση