ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Τη δημαρχία του Παραλιμνίου διεκδικεί ο Γιώργος Νικολέττος

Υπογραμμίζει την ανάγκη διαλόγου μεταξύ δημοτών και δημάρχου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητά του για τη Δημαρχία Παραλιμνίου εξαγγέλλει ο νυν δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Γιώργος Νικολέττος.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, υπογραμμίζει πως η απόφασή του να διεκδικήσει την ψήφο των συνδημοτών του στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, λήφθηκε με αίσθημα ευθύνης και με γνώμονα την περαιτέρω προσφορά στα κοινά. «Οι τρεις θητείες μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, μία εκ των οποίων στο αξίωμα του Αντιδημάρχου, μου έχουν προσφέρει την απαιτούμενη εμπειρία και γνώσεις» αναφέρει χαρακτηριστικά.


Στην εξαγγελία της υποψηφιότητάς του ο Γιώργος Νικολέττος υπογραμμίζει «το Παραλίμνι αξίζει και μπορεί καλύτερα. Με αυτή την πεποίθηση, με αγάπη για την πόλη μας και όρεξη για σκληρή δουλειά, θέτω ενώπιον σας την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου Παραλιμνίου. Τη θέτω με όραμα, στόχο και αποφασιστικότητα. Για το Παραλίμνι που θα αξιοποιεί τις δυνατότητές του στον μέγιστο δυνατό βαθμό».


«Το Παραλίμνι χρειάζεται έναν Δήμαρχο που να ακούει τους δημότες και να αφουγκράζεται τις ανησυχίες τους. Έναν Δήμαρχο που να νοιάζεται. Πάντοτε πίστευα στην αξία του διαλόγου, της σύνθεσης ιδεών και της αξιοποίησης όλων των δυνάμεων για το κοινό καλό. Ο στόχος να αλλάξουμε το Παραλίμνι προς το καλύτερο, μόνο συλλογικά μπορεί να επιτευχθεί. Απευθύνομαι σε όλους τους δημότες Παραλιμνίου, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής τοποθέτησης, γιατί η τοπική κοινωνία ρέπει να τίθεται πάνω από κόμματα, ιδεολογίες και συμφέροντα».


Ο Γιώργος Νικολέττος σημειώνει, επίσης, πως το προεκλογικό του πρόγραμμα θα διαμορφωθεί μέσα από έναν ελεύθερο και ανοικτό διάλογο με τους δημότες και τα οργανωμένα σύνολα, με στόχο να καταγραφούν ιδέες και εισηγήσεις οι οποίες θα τύχουν επεξεργασίας και θα τεθούν ενώπιον των δημοτών. «Επιδίωξή μας είναι η διαμόρφωση ενός πολύ συγκεκριμένου αναπτυξιακού σχεδιασμού, ο οποίος θα περιλαμβάνει ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες προτάσεις, με έργα ουσίας που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών μας και όχι βιτρίνας ή εντυπωσιασμού», αναφέρει.


«Πάνω απ’ όλα, το Παραλίμνι χρειάζεται ένα Δήμαρχο αξιόπιστο, που με τις γνώσεις, την ικανότητα διοίκησης, τις γνωριμίες και προσβάσεις, μπορεί να φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, μέσα από τη διεκδίκηση έργων από το κράτος και προγραμμάτων και κονδυλίων από την Ευρώπη» αναφέρει τέλος ο νυν δημοτικός σύμβουλος.


Θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Νικολέττος υπηρετεί για τρεις θητείες ως Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ, ενώ την περίοδο 2007-2011 ήταν αντιδήμαρχος του Δήμου Παραλιμνίου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση