ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αβέρωφ: Παρά τις αντιδράσεις, ενώνουμε τις δυνάμεις μας

Ηχηρό μήνυμα στήριξης του Προέδρου του ΔΗΣΥ για την υποψηφιότητα Νικολαΐδη

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Με την πεποίηθηση πως όλοι θα συμπορευθούν με τις επιλογές του ΔΗΣΥ, ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε πως ανάλογες αποφάσεις για τις εκλογές δημιούργησαν προβλήματα στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του κ. Νεοφύτου έγιναν στο περιθώριο συναντήσεων που πραγματοποιεί από το απόγευμα, στη Λεμεσό, με στελέχη του κόμματος, κάποια από τα οποία είχαν εκφράσει την έντονη αντίδρασή τους στην επιλογή στήριξης του τέως βουλευτή της ΕΔΕΚ Νίκου Νικολαΐδη, για τη δημαρχία Λεμεσού.

«Εδώ και δεκαετίες μάθαμε στο ΔΗΣΥ, παρά τις αντιδράσεις και τις απογοητεύσεις, να βρίσκουμε τρόπο να ενώνουμε τις δυνάμεις μας», ανέφερε και εξέφρασε τη θέση ότι η επιλογή του Νίκου Νικολαΐδη δημιουργεί ελπίδα για ένα νέο ξεκίνημα για το Δήμο της Λεμεσού.

Είναι, συνέχισε, μια νέα υποψηφιότητα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά με πολλές εμπειρίες και πως "δεν χρειάζεται να επαναλάβω και να τονίσω το γνωστό στην κοινωνία της Λεμεσού αλλά και στο παγκύπριο, ήθος και χαρακτήρα του Νίκου Νικολαΐδη".

Ο ΔΗΣΥ, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του, θεωρεί πως η πόλη της Λεμεσού θα δει ακόμη καλύτερες μέρες με Δήμαρχο τον Νίκο Νικολαΐδη, ενώ αναφερόμενος στα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, ο Αβέρωφ Νεοφύτου δήλωσε ότι "είναι αναμενόμενο για εμάς πως θα βγάλουν από τα ντουλάπια πρακτικές άλλων εποχών, μέσα από τα κομματικά γραφεία, να καθορίσουν ποιο Δήμο θα δώσουν στο ΑΚΕΛ, ποιο Δήμο θα δώσουν στο ΔΗΚΟ ή στην ΕΔΕΚ ή στα άλλα κόμματα".

"Είναι απόλυτο δικαίωμα των κομμάτων να κάνουν τις κομματικές τους συνεργασίες, οι πολίτες είναι αυτοί που στο τέλος θα κρίνουν και θα τοποθετηθούν", είπε ο κ. Νεοφύτου, ενώ κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις στελεχών του ΔΗΣΥ, είπε πως είναι "ακλόνητη πεποίθηση μου πως όλοι θα συμπορευθούμε ως ένα σώμα και θα στηρίξουμε τις επιλογές του κόμματος μας".

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση