ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Νικόλας: Συμπεριφορά ΔΗΣΥ προς Ελεγκτή, όπως ΑΚΕΛ σε Πολυβίου

Συνεχίζει μέσω twitter την κόντρα το ΔΗΚΟ για την παράσταση στη Σαλαμίνα

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Συνεχίζει την κόντρα το ΔΗΚΟ γύρω από την παράσταση στη Σαλαμίνα και την εμπλοκή του γενικού ελεγκτή στη διερεύνηση της νομιμότητας της διεξαγωγής της παράστασης, αυτή τη φορά μέσω twitter.
Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος σε ανάρτησή του συγκρίνει τη συμπεριφορά του ΔΗΣΥ απέναντι στον Γενικό Ελεγκτή για το θέμα της Σαλαμίνας, με αυτήν του ΑΚΕΛ το 2011 απέναντι στον Πόλυ Πολυβίου για τη διερεύνηση της τραγωδίας στο Μαρί.

«Ο ΔΗΣΥ συμπεριφέρεται στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη (για τη Σαλαμίνα) όπως το ΑΚΕΛ στον Πόλυ Πολυβίου (για το Μαρί)….Τυχαίο;» ήταν η ανάρτηση του Προέδρου του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλου.
Λίγο νωρίτερα ο στενός συνεργάτης του Νικόλα Παπαδόπουλου, Χρύσης Μιχαηλίδης, έγραψε στο twitter «Δύσκολο για τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ να αντιληφθεί τι σημαίνει σεβασμός στους θεσμούς της Κ.Δ, ειδικά αν μέσα του την έχει ήδη καταργήσει».
Η αντίδραση του Νικόλα Παπαδόπουλου αποτελεί συνέχεια της χθεσινής αντιπαράθεσης ΔΗΚΟ και ΔΗΣΥ σε ο,τι αφορά την εμπλοκή του γενικού ελεγκτή στη διερεύνηση της παράστασης της Αντιγόνης στη Σαλαμίνα. Μέχρι στιγμής πάντως, δεν έχει τοποθετηθεί εκ νέου ο ΔΗΣΥ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση