ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Με Γιαννάκη Μαλλουρίδη το ΔΗΚΟ στην Γεροσκήπου

Στην έκτακτη συνεδρία του κόμματος συζητήθηκε και η υποψηφιότητα του Νεόφυτου Κοντού

ΚΥΠΕ

H τοπική επιτροπή του Δημοκρατικού κόμματος στον Δήμο Γεροσκήπου συνήλθε σε έκτακτη συνεδρία με αποκλειστικό θέμα την μελέτη και αξιολόγηση όλων των δεδομένων σε σχέση με τις επικείμενες δημοτικές εκλογές. 

Στη συνεδρίαση όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της τοπικής επιτροπής του ΔΗΚΟ συζητήθηκαν τα ονόματα Γιαννάκη Μαλλουρίδη και Νεόφυτου Κοντού οι οποίοι επέδειξαν ενδιαφέρον για την υποψηφιότητα του Δημάρχου στο Δήμο Γεροσκήπου.

Μετά από διεξοδική συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα η τοπική επιτροπή επιτροπή, σημειώνεται, τάχθηκε υπέρ της υποψηφιότητας του Γιαννάκη Μαλλουρίδη.

Ανάλογη διαδικασία θα διεξαχθεί και για τον Δήμο Πόλης Χρυσοχούς όπου η τοπική επιτροπή θα κληθεί να αποφασίσει ανάμεσα στον Γιώτη Παπαχριστοφή και τον Σταύρο Ιακωβίδη που ενδιαφέρονται για την διεκδίκηση της δημαρχίας απέναντι στον Άγγελο Οδυσσέως που στηρίζεται ήδη από τον Δημοκρατικό συναγερμό και το ΑΚΕΛ.

Στο μεταξύ, μετά τη στήριξη του υποψήφιου Δημάρχου του Κ.Σ ΕΔΕΚ για το Δήμο Πάφου Άκη Χρυσόμηλου από το Δημοκρατικό κόμμα, σε μια άλλη εξέλιξη πραγματοποιήθηκε η εκλογική συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ στο πλαίσιο της οποίας αποφασίστηκε η υποστήριξη της ανεξάρτητης υποψηφιότητας του Άκη Χρυσόμηλου.

Η απόφαση ήταν σχεδόν ομόφωνη.

Το ΑΚΕΛ στηρίζει επίσης και την υποψηφιότητα Γιαννάκη Μαλλουρίδη για τον Δήμο Γεροσκήπου.

Στο μεταξύ δεδομένο εξακολουθεί να είναι το ενδιαφέρον του νυν αντιδημάρχου και στελέχους της ΕΔΕΚ Μάκη Ρουσή για την δημαρχία της Πάφου.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση