ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Μυλωνάς: Το κονκλάβιο των έξι αρχηγών πρέπει να τερματιστεί

Έξι τύποι αποφασίζουν για τις τύχες μας είπε έξαλλος ο Παύλος Μυλωνάς

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Για κονκλάβιο των έξι αρχηγών οι οποίοι αποφασίζουν για τις τύχες όλων και πολλές φορές καταλήγουν σε ηλιθιότητες έκανε λόγο το πρωί της Τρίτης σε εκπομπή του ALPHA, ο βουλευτής της Συμμαχίας Πολιτών Παύλος Μυλωνάς.

Μιλώντας για τη διαδικασία που ακολουθείται στη βουλή με τις συσκέψεις αρχηγών, ο κ. Μυλωνάς διαφώνησε με το γεγονός ότι τις τελικές αποφάσεις για ζητήματα της βουλής αλλά και για το κυπριακό τις λαμβάνουν οι έξι πολιτικοί αρχηγοί χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η άποψη των υπόλοιπων 50 βουλευτών.

Το κονκλάβιο και οι ηλιθιότητες των αρχηγών

« Έξι πολιτικοί αρχηγοί πάνε στη σύσκεψη αρχηγών έξι πολιτικοί αρχηγοί πάνε στη σύσκεψη της βουλής» ανέφερε ο κ. Μυλωνάς προσθέτοντας πως «αυτό το κονκλάβιο πρέπει να τερματιστεί είμαστε 50 επιπλέον βουλευτές». «Δε με εκπροσωπεί σε όλα ο Λιλλήκας ,δεν πιστεύω ότι τον Κουλία τον εκπροσωπεί σε όλα ο Νικόλας. Υπάρχουν θέματα που μας αφορούν ως βουλευτές καθόμαστε εκεί όπως τις μαριονέτες του κάθε αρχηγού, να ακούμε τις ηλιθιότητες που καμιά φορά αποφασίζουν στο όνομα ποιάς δημοκρατίας» ανέφερε έξαλλος στην πρωινή εκπομπή του ΑΛΦΑ ο Παύλος Μυλωνάς.

Ο κ. Μυλωνάς διερωτώμενος γιατί να μην συζητηθεί το κυπριακό στη βουλή διερωτήθηκε χαρακτηριστικά «θα κάθονται οι έξι φωστήρες του τόπου το κονκλάβιο των αρχηγών και να είμαστε οι κλακαδόροι τους»;  Στην παρατήρηση του δημοσιογράφου κατά πόσο θα ανεξαρτητοποιηθεί σε λίγο καιρό, ο Παύλος Μυλωνάς, επεσήμανε ότι δεν είναι ανεξάρτητος ανήκει στη Συμμαχία Πολιτών.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση