ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Οι γυναίκες έδωσαν το παρών στη συνάντηση του Γιώργου Νικολέττου

Ο κ. Νικολέττος είναι ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία Παραλιμνίου

Δελτίο Τύπου

Θέματα που αφορούν τη σύγχρονη γυναίκα, την οικογένεια και την τοπική κοινωνία βρέθηκαν στο επίκεντρο συνάντησης που είχε χθες ο ανεξάρτητος υποψήφιος για τη Δημαρχία Παραλιμνίου, Γιώργος Νικολέττος, με γυναίκες της πόλης.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιεί τις τελευταίες βδομάδες με δημότες και οργανωμένα σύνολα ο Γιώργος Νικολέττος, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και την καταγραφή προτάσεων.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποία παρευρέθηκαν εκατοντάδες γυναίκες, ο Γιώργος Νικολέττος προέβη σε μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση του προεκλογικού του προγράμματος, αναλύοντας κάθε θεματική ενότητα και επεξηγώντας τις προτάσεις που η κάθε μια περιλαμβάνει. Συζητήθηκαν, επίσης, θέματα που άπτονται της καθημερινότητας των δημοτών, όπως η καθαριότητα και το περιβάλλον, το κυκλοφοριακό πρόβλημα, οι συγκοινωνίες, η εξυπηρέτηση του δημότη και η χρηστή διοίκηση, η απουσία αναπτυξιακών έργων, η έλλειψη χώρων πρασίνου, αναψυχής και άθλησης, καθώς ζητήματα που αφορούν την υγεία και τον πολιτισμό.

Σε δηλώσεις του, ο Γιώργος Νικολέττος υπογράμμισε ότι «ο στόχος να αλλάξουμε το Παραλίμνι προς το καλύτερο, μόνο συλλογικά μπορεί να επιτευχθεί. Η ανταλλαγή απόψεων και ο διάλογος με την κοινωνία είναι κεφαλαιώδους σημασίας για τη δημιουργία σύγχρονων και πιο ανθρώπινων κοινωνιών». Τόνισε πως «η ισότητα και η ισότιμη συμμετοχή των γυναικών σε όλες τι πτυχές της δημόσιας ζωής, αποτελεί βασική αρχή της δημοκρατίας και θεμελιώδες ανθρώπινο δικαίωμα».

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X