ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Μπουρτζού: Όλα κυλούν ομαλά

Αναφέρεται και στην συμβολή της Παγκόσμιας Τράπεζας στις συνομιλίες

Την πεποίθηση της τουρκοκυπριακής ηγεσίας ότι στην Γενεύη οι εξελίξεις κυλούν ομαλά μοιράζεται με την κοινή γνώμη ο Μπαρίς Μπουρτζού. 

Ο εκπρόσωπος τύπου της τουρκοκυπριακής ηγεσίας τονίζει ότι σήμερα οι δύο πλευρές είχαν την ευκαιρία να εστιάσουν σε μια σειρά σημαντικών ζητημάτων που αφορούν την τ/κ πλευρά, όπως την ενεργή συμμετοχή της τ/κ πλευράς στην ομόσπονδη διακυβέρνηση και την τροποποίηση του συντάγματος της Ενωμένης Κύπρου.

Ο κ. Μπουρτζού αναφέρει ότι οι τεχνικές επιτροπές εργάζονται για το περιουσιακό. Ο ίδιος επισημαίνει ότι αυτές οι εργασίες θα έχουν νόημα όταν οι ηγέτες λάβουν τις απαιτούμενες πολιτικές αποφάσεις.

Ο κ. Μπουρτζού αναφέρεται ακόμη και στην συμβολή της Παγκόσμιας Τράπεζας στις συνομιλίες. Η Παγκόσμια Τράπεζα εστιάζει στην οικονομική πτυχή του περιουσιακού.

Ο κ. Μπουρτζού κάνει λόγο για μια «δυναμική διαδικασία» που χαρακτηρίζεται από έντονους ρυθμούς. Επίσης, αναφέρει ότι η ηγεσία του βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ηγέτες των τ/κ κομμάτων.

«Όλα κυλούν ομαλά, όπως έχουν προγραμματιστεί. Αυτό επιθυμούμε. Αυτή είναι η θέση μας ως τ/κ πλευρά», τονίζει ο κ. Μπουρτζού.

 

 

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση