ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πάει Ελβετία ο Τουρκές

Ο Αντιπρόεδρος της Τουρκίας πρόκειται να λάβει μέρος στις συναντήσεις των επιτροπών

Ο Αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης και αρμόδιος για θέματα Κύπρου, Τιυγρούλ Τουρκές μεταβαίνει εκτακτως στην Ελβετία για να λάβει μέρος στις συναντήσεις των τεχνικών επιτροπών.

«Ο κ. Τουρκές βρίσκεται στην Γενεύη για να ενημερωθεί για τις ενέργειες της Ομάδας Εργασίας που συνεχίζει τις εργασίες της στα πλαίσια της Διάσκεψης για το Κυπριακό», η λιτή και λακωνική απάντηση του εκπρόσωπου τύπου του τουρκικού ΥΠΕΞ, Χιουσεγίν Μουφτούογλου σε σχετικό ερώτημα που αφορά την μετάβαση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην Ελβετία.

Ο κ. Τουρκές το προηγούμενο διάστημα ξεχώρισε με την εθνικιστική ρητορική του στο Κυπριακό. Η εξέλιξη έρχεται λίγες ώρες μετά από την άσκηση δημοσίως κρητική από το τουρκικό Προεδρικό στο πρόσωπο του Μουσταφά Ακιντζί.

Πληροφορίες απο Ε/κ πηγές δεν βλέπουν με καλό μάτι τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Μάλιστα λέγεται πως η τουρκική και η τ/κ αποστολή μετέβησαν στη Γενευη για να συναντηθούν με τον κ. Τουρκες. Το τουρκικό ΥΠΕΞ τονίζει σύμφωνα με πληροφορίες ότι μετέβη πάντως στη Γενευη για ενημέρωση.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση