ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Σκληρή επίθεση από Άγκυρα σε Αθήνα με φόντο τους «οκτώ»

Η Γιενί Σαφάκ υποστηρίζει ότι η Ελλάδα παρέχει στήριξη σε τρομοκρατικές οργανώσεις

Η Άγκυρα εξαπολύει επίθεση κατά της Αθήνας δια μέσου του φιλοκυβερνητικού Τύπου της γειτονικής Τουρκίας.

Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Γιενί Σαφάκ απευθύνει πρωτόγνωρες κατηγορίες στην ελληνική κυβέρνηση. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η Ελλάδα παρέχει υποστήριξη και κάλυψη σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση των 8 πραξικοπηματιών, η τουρκική εφημερίδα που διατηρεί στενές σχέσεις με την κυβέρνηση του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) ισχυρίζεται ότι η Αθήνα, με πολιτική απόφαση, αναβάλλει την απόφαση περί έκδοσης των πραξικοπηματιών. Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Αθήνα τηρεί παρόμοια στάση και στην περίπτωση της τρομοκρατικής οργάνωσης DHKP-c.

Η Γιενί Σαφάκ αναφέρει ότι εδώ και 6 μήνες, στην υπόθεση των πραξικοπηματιών, η Αθήνα επιχειρεί να κερδίσει πολύτιμο χρόνο.

«Το γεγονός ότι η Ελλάδα παρέχει ασπίδα προστασίας σε τρομοκράτες που άνοιξαν πυρ κατά του τουρκικού λαού προκαλεί μεγάλη αντίδραση», αναφέρει χαρακτηριστικά το τουρκικό δημοσίευμα.

Η εφημερίδα αναφέρεται και σε μέλη της οργάνωσης DHKP-C, τα οποία σύμφωνα με τουρκική εφημερίδα έχουν ευνοϊκή μεταχείριση στην Ελλάδα.
καλημέρα Νίκο μου. Έχουμε μήπως δηλώσεις Τουρκές? ανέβασα ένα θέμα αλλά αν έχεις εσυ κάτι παραπάνω να μου πεις

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση