ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Βόλεμα ημετέρων βλέπει το ΑΚΕΛ μετά τους διορισμούς Σάβιας και Σόφης

Αντιδράσεις για απόσπαση Σάβιας Ορφανίδου σε ΕτεΠ και διορισμό Σόφης Μιχαηλίδου στο PIO

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Για βόλεμα συναγερμικών ημετέρων σε καίρια αξιώματα καταγγέλλει το ΑΚΕΛ την κυβέρνηση μετά και από την απόσπαση του στελέχους του ΔΗΣΥ Σάβιας Ορφανίδου στην Ευρωπαϊκή Επενδυτική Τράπεζα και τον διορισμό του έμμισθου στελέχους του ΔΗΣΥ Σόφης Μιχαηλίδου ως διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών.

«Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης δεσμεύτηκε προεκλογικά να απαλλάξει από την κομματοκρατία τον κρατικό μηχανισμό, όπως χαρακτηριστικά έλεγε. Ο πρόσφατος διορισμός γνωστών συναγερμικών ημετέρων σε καίρια αξιώματα, ένα πράγμα επαναβεβαιώνει. Ότι την κομματοκρατία, όπως αποκαλούσαν τον πλουραλισμό στην επιλογή προσώπων, την αντικατέστησαν όχι με πιο αξιοκρατικές διαδικασίες αλλά με τον μονοκομματισμό και την απόπειρα συναγερμοποίσης της κρατικής μηχανής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λουκαϊδης.

Αφορμή για το ράπισμα του ΑΚΕΛ απέναντι στην κυβέρνηση, υπήρξε πρώτα ο διορισμός της Σόφης Μιχαηλίδου, διευθύντριας επικοινωνίας του ΔΗΣΥ στη θέση γενικού διευθυντή του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών και στη συνέχεια η απόσπαση της Σάβιας Ορφανίδου μέλους του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ και προσφάτως υποψήφια βουλευτής με τον ΔΗΣΥ στην Ευρωπαϊκή Επενδυτική Τράπεζα στο Λουξεμβούργο.

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση