ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Το προεδρικό απαντά στη συνέντευξη Ακιντζί στην «Κ»

ΚΕ: Ευελπιστούμε κάποιοι να μην έχουν άλλες σκοπιμότητες πέραν της λύσης

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Αίσθηση προκάλεσε η συνέντευξη του Μουσταφά Ακιντζί στην «Κ» κατά την οποία ο Τ/κ ηγέτης σημείωσε πως το μυαλό του Νίκου Αναστασιάδη έχει χωριστεί σε δύο μέρη, όπου το ένα σκέφτεται τη λύση και το άλλο τις εκλογές του επόμενου έτους.

«Το έχω πει και στον ίδιο», λέει ο Μουσταφά Ακιντζί στη συνέντευξή του στην «Κ», προσθέτοντας ότι οι τελευταίες εξελίξεις η αναφορά δηλαδή στο ενωτικό δημοψήφισμα «έδειξαν ότι η προεκλογική περίοδος ξεκίνησε πρόωρα και η ατμόσφαιρα των εκλογών είναι ήδη γεγονός».

Αυτό, όπως ισχυρίστηκε ο Τ/κ ηγέτης, δεν αφήνει να γίνουν βήματα προς τη λύση, ενώ θεωρεί ότι αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία για μια ομοσπονδιακή λύση.

Τη συνέντευξη του Μουσταφά Ακιντζί σχολίασε στην «Κ» ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος Νίκος Χριστοδουλίδης αναφέροντας πως ο Προέδρος της Δημοκρατίας «βλέποντας διχασμένη την πατρίδα του, έχει ως μοναδική σκέψη -πέραν των σκοπιμοτήτων ή των εμποδίων που προβάλλονται για την επίλυση του κυπριακού- μέσα από ένα ουσιαστικό και ειλικρινή διάλογο να δημιουργηθούν προοπτικές για λύση του κυπριακού».

«Ευελπιστούμε» ανέφερε ο κυβερνητικός Εκπρόσωπος «κάποιοι άλλοι να μην έχουν άλλες σκοπιμότητες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση