ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Θεοχάρους: Και η δική μου υποψηφιότητα, στο τραπέζι των συζητήσεων

Στόχος η επιλογή του πιο εκλέξιμου και κατάλληλου από τον πατριωτικό χώρο για το 18

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

«Και η δική μου υποψηφιότητα είναι στο τραπέζι των συζητήσεων» για τις προεδρικές εκλογές αναφέρει στην «Κ» η Ελένη Θεοχάρους ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως η ίδια δεν πρόκειται να σαμποτάρει οποιαδήποτε προσπάθεια του πατριωτικού χώρου θέτοντας εκβιαστικά τη δική της υποψηφιότητα. Η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης διαμήνυσε στην «Κ» πως η ίδια θεωρεί αναγκαίο, ο πατριωτικός χώρος να βγει με έναν κοινό υποψήφιο καθώς μόνο έτσι θα έχει πιθανότητες εκλεξιμότητας. Περισσότεροι του ενός υποψηφίου όπως επεσήμανε θα τορπιλίσουν την όποια προσπάθεια.

Η ίδια εξήγησε πως ο πατριωτικός χώρος περιλαμβάνει όλες εκείνες τις δυνάμεις που αντιτίθενται μίας λύσης εκτουρκισμού και πως πέραν των πολιτικών δυνάμεων περιλαμβάνει οργανωμένους πολίτες που ενδεχομένως να προέρχονται και από τα δύο μεγάλα κόμματα ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ.

Γίνονται επαφές

Η κ. Θεοχάρους ξεκαθάρισε πως γίνονται ήδη επαφές με το πατριωτικό μέτωπο εδώ και καιρό και πως αυτή τη βδομάδα θα κορυφωθούν οι επαφές με τους πολιτικούς αρχηγούς του χώρου. Όπως εξήγησε, είναι σημαντικό μέσα από μία προσεκτική μελέτη και επιστημονική ανάλυση να επιλεγεί ο πιο εκλέξιμος και ο πιο κατάλληλος για υποψήφιος του χώρου.

Επανέλαβε πως η ίδια έχει καταθέσει την υποψηφιότητά της ως εν δυνάμει υποψήφια του χώρου, αλλά ξεκαθάρισε πως θα σεβαστεί απόλυτα την απόφαση που θα ληφθεί κατόπιν διαβουλεύσεων του χώρου και η ίδια δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τορπιλίσει την όλη διαδικασία, καταθέτοντας και εκείνη με τη σειρά της αυτόνομα την υποψηφιότητά της.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X