ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αρχίζει επίσημες συναντήσεις για το 18 ο Νικόλας

Θα διαβουλευθεί με τον Ενδιάμεσο με στόχο μία κοινή υποψηφιότητα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Της Μαρίνας Οικονομίδου

economidoum@kathimerini.com.cy

Κύκλο επίσημων διαβουλεύσεων αναμένεται να ξεκινήσει το επόμενο διάστημα ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος με αντικείμενο τις προεδρικές εκλογές. 

Έγκυρες πηγές της «Κ» αναφέρουν πως η ηγεσία του κόμματος, θα ζητήσει από το εκτελεστικό γραφείο του ΔΗΚΟ το πράσινο φως ούτως ώστε να προχωρήσουν το επόμενο διάστημα σε επίσημες επαφές με τα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου για να συζητήσουν το ζήτημα κοινής υποψηφιότητας στον χώρο.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως πως στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Νικόλας Παπαδόπουλος με τον Γιώργο Λιλλήκα, ο πρώτος έθεσε την ανάγκη να υπάρξει μία κοινή υποψηφιότητα από τον χώρο και η όποια πρόωρη εξαγγελία, δεν πρόκειται να βοηθήσει την όλη προσπάθεια σύσταση μετώπου στον χώρο. Ο Νικόλας Παπαδόπουλος κατέστησε σαφές άλλωστε, πως ως το μεγαλύτερο κόμμα του χώρου θέλει ουσιαστικό ρόλο στην όλη συζήτηση.

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος ξεκαθάρισε στη συνάντηση με τον Γιώργο Λιλλήκα πως κριτήριο, δεν θα είναι ποιος θα εξαγγείλει πρώτος αλλά ποιος έχει περισσότερες πιθανότητες εκλεξιμότητας όπως επίσης και ποιος θα εφαρμόσει καλύτερα τη νέα στρατηγική στο κυπριακό. Αυτό φαίνεται πως θα θέσει και στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Της Μαρίνας Οικονομίδου

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση