ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΔΗΣΥ:Ο Νικόλας κοιμάται και ξυπνά με στόχο την καρέκλα

Για προσπάθεια αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης κάνει λόγο το ΔΗΚΟ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Σφοδρές επικρίσεις εξαπολύει ο ΔΗΣΥ προς τον Νικόλα Παπαδόπουλο επισημαίνοντας πως μόνη επιδίωξή του είναι να κατακτήσει τον προεδρικό θώκο και όχι το κυπριακό. Την ίδια στιγμή των καταγγέλλει πως έχει συστρατεύσει τις πιο ακραίες θέσεις στο κυπριακό οι οποίες θέλουν να σταματήσει κάθε διαπραγμάτευση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Είναι πια ολοφάνερη η μόνη έγνοια που έχει στο νου ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος. Από τώρα και για τις επόμενες 300 μέρες θα κοιμάται και θα ξυπνά με ένα και μόνο στόχο: πώς θα βρεθεί ο ίδιος στην καρέκλα.
Για τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ δεν υπάρχει Κυπριακό, αλλά μόνο η επιδίωξή του να κατακτήσει προσωπικά τον προεδρικό θώκο.
Πώς όμως να υπάρχει Κυπριακό για τον κ. Νικόλα Παπαδόπουλο όταν για να διεκδικήσει την καρέκλα έχει συστρατευτεί με τις πιο ακραίες θέσεις που θα ήθελαν να σταματήσει κάθε διαπραγμάτευση; Το πολιτικό συνονθύλευμα του οποίου θέλει να ηγηθεί έχει καθαρό όνομα και στόχο: είναι εκείνοι που δεν θέλουν διαπραγματεύσεις και εκείνοι που με ηχηρά όσο και κενά συνθήματα προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο να συνηθίσει την τουρκική κατοχή.
Ο Δημοκρατικός Συναγερμός θεωρεί ότι με την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων που μπορεί να ακολουθήσει την κοινωνική συνάντηση που έχει εξαγγελθεί, πρέπει να φέρουμε ξανά την Τουρκία στη θέση εκείνη όπου θα οφείλει να πάρει αποφάσεις και για την απόσυρση των στρατευμάτων και για τον τερματισμό της κατοχής, αλλά και των εγγυήσεων.
Αντίθετα ο κ. Νικόλας Παπαδόπουλος και οι ακραίες δυνάμεις που μπορεί να τον ακολουθήσουν δεν χάνουν ευκαιρία να «πυροβολούν» τη διαδικασία διαπραγμάτευσης, ελπίζοντας ότι η στασιμότητα θα τους δώσει την καρέκλα και την εξουσία.

ΔΗΚΟ: Ο ΔΗΣΥ προσπαθεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη

Είναι προφανής η προσπάθεια του ΔΗΣΥ να αποπροσανατολήσει την κοινή γνώμη από το πρόσφατο επικίνδυνο σφάλμα του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου ο οποίος συναντήθηκε με τον Μουσταφά Ακκιντζί στο λεγόμενο Προεδρικό Μέγαρο, απαντά με ανακοίνωση του το ΔΗΚΟ.

«Αντί λοιπόν ο ΔΗΣΥ να επιτίθεται ατεκμηρίωτα και πανικόβλητα στο Νικόλα Παπαδόπουλο, τον καλούμε να απαντήσει στον Κυπριακό λαό την απλή ερώτηση: Πού έγινε η πρόσφατη συνάντηση Αβέρωφ Νεοφύτου και Μουσταφά Ακκιντζί;», καταλήγει.
 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση

X