ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Αντρέας Αγγελίδης στην «Κ»: Δεν τίθεται ζήτημα υποψηφιότητάς μου

Ο κ. Λιλλήκας ανέφερε πως θα πρότεινε τον Αντρέα Αγγελίδη ως κοινό υποψήφιο του Ενδιάμεσου

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Τελευταία Ενημέρωση 15:00

Με τιμά η πρόταση του Γιώργου Λιλλήκα αλλά δεν τίθεται ζήτημα υποψηφιότητάς μου ανέφερε στην Κ ο Ανδρέας Αγγελίδης. Ο ίδιος επεσήμανε πως ουδέποτε συζητήθηκε το όνομά του ούτε υπήρχε προηγουμένως διαβούλευση με τον κ. Λιλλήκα για να βάλει στο τραπέζι των διαβουλεύσεων το όνομά του. 

«Θα πρότεινα Αντρέα Αγγελίδη ως κοινό υποψήφιο του Ενδιάμεσου για τις προεδρικές εκλογές» ανέφερε σε συνέντευξή του στο MEGAONE ο Γιώργος Λιλλήκας, κληθείς να απαντήσει ποιόν θα έθετε στο τραπέζι των διαβουλεύσεων ως υποψήφιο, εκτός της δικής του υποψηφιότητας.

Εξηγώντας τους λόγους, ανέφερε πως είναι ένας έμπειρος πολιτικός, πρώην κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗΚΟ ενώ ήταν στο πλευρό του Τάσσου Παπαδόπουλου.

Ο κ. Λιλλήκας μίλησε στη μεσημβρινή εκπομπή του MEGAONE για το πώς θα κινηθεί ο ενδιάμεσος χώρος στις επικείμενες εκλογές αλλά και για τις πρωτοβουλίες που ανέπτυξε το τελευταίο διάστημα ούτως ώστε να συνεργαστούν τα πέντε κόμματα. Δεν παρέλειψε να δείξει την ενόχλησή του για τη στάση που κρατά ο Νικόλας Παπαδόπουλος ο οποίος με επιστολή του δεν του έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσο θα προχωρήσουν σε εκ νέου συνάντηση. 

Ο κ.Λιλλήκας επεσήμανε πως σε συνάντηση των πέντε θα πρότεινε να στηθούν κάλπες παγκύπρια και να επιλέξουν οι πολίτες των υποψήφιο του ενδιάμεσου χώρου. Σε ο,τι αφορά το φλερτ με το ΑΚΕΛ ξεκαθάρισε πως δε γνωρίζει κατά πόσο θα τον στηρίξει το κόμμα της Αριστεράς. 

 

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση