ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Περδίκης: Δεν δεσμευτήκαμε υπέρ κανενός υποψηφίου

Ο υποψήφιος του Ενδιάμεσου δεν πρέπει να είναι Πρόεδρος σε κανένα κόμμα είπε ο κ. Περδίκης

ΚΥΠΕ

Ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών Γιώργος Περδίκης δήλωσε την Τετάρτη ότι δεν υπάρχει δέσμευση υπέρ κανενός δυνητικού, ή οιονεί υποψηφίου και καμία ιδιαίτερη σχέση και κάποιοι να σταματήσουν να αναφέρονται στα τέσσερα κόμματα.

Το Κίνημα Οικολόγων δεν πήρε προπαρασκευαστική ή τελική απόφαση σε σχέση με τις προσεχείς προεδρικές εκλογές, ανέφερε ο κ. Περδίκης εκφράζοντας λύπη επειδή πολλά δημοσιεύματα και κάποια ΜΜΕ βιάζονται να κατατάξουν το Κίνημα στη μία ή στην άλλη ομάδα κομμάτων.

Αυτό είναι καθόλα αναληθές και πρόωρο, συνέχισε προσθέτοντας ότι την Παρασκευή έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ.

Ο κ. Περδίκης είπε ακόμα ότι η πρόταση του Κινήματος για τις προεδρικές εκλογές κατατέθηκε δημόσια και λέει πάρα πολύ απλά ότι πρέπει να αναζητηθεί κοινός υποψήφιος των πέντε κομμάτων, ο οποίος να μην είναι Πρόεδρος από αυτά τα κόμματα και ότι το πλαίσιο της πολιτικής που πρέπει να παρουσιάσουμε τα πέντε κόμματα δεν πρέπει να επικεντρώνεται μόνο στο Κυπριακό.

Αυτά τα δύο σημαντικά θέματα θα συζητήσουμε με τον Πρόεδρο του ΔΗΚΟ, είπε.

Ερωτηθείς αν τελικά τα περισσότερα κόμματα καταλήξουν σε υποψηφιότητα Προέδρου κόμματος, αυτός δεν θα τύχει στήριξης από τους Οικολόγους, ο κ. Περδίκης απάντησε ότι είναι νωρίς για να εκφέρουμε καταληκτικές αποφάσεις.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Πολιτική: Τελευταία Ενημέρωση